, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χριστούγεννα στην COSMOTE TV – Τι θα δούμε αυτές τις γιορτές στην τηλεόραση

Blockbusters, κλασικές ταινίες, κινούμενα σχέδια, μιούζικαλ & αφιερώματα στο εορταστικό κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTETV

Η COSMOTETV υποδέχεται τις γιορτές με πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει blockbustersσε πρώτη τηλεοπτική προβολή, κλασικές ταινίες, κινούμενα σχέδια, αλλά και μουσικές συναυλίες, σε όλα τα κανάλια COSMOTECINEMA, και το popup κανάλι COSMOTE CINEMA ChristmasHD.
Χριστούγεννα στην TV
Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο COSMOTECINEMA 1HDθα προβληθεί το blockbusterΜια Φορά το Χρόνο με την Νταϊάν Κίτον(24/12, 21.00) και σε πρώτη προβολή η βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, MichaelJackson: SearchingForNeverland (24/12, 21.00), ενώ στο COSMOTECINEMA 2HD, δεν χάνουμε το αγαπημένο των 80sDirtyDancing (24/12, 22.00). Στο COSMOTECINEMAChristmasHD, ξεχωρίζει στη ζώνη «TimeforJoy» η φετινή επιτυχία της Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (24/12).
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, έρχεται το reboot της ταινίας FantasticFour(25/12, 21.00) και αμέσως μετά (23.00) η διάσημη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ, Freedom, στο ConcertofHope του 1993, στο COSMOTE CINEMA 1HD. Στο COSMOTE CINEMA 2HD, προβάλλεται το βραβευμένο με 4 ΌσκαρE.T. – Ο Εξωγήινος του Στίβεν Σπίλμπεργκ και στο COSMOTECINEMAChristmasHDτο επίσης πολυβραβευμένο Μοάνα (25/12). Δεν χάνουμε επίσης το XmasSpecial επεισόδιο του Will&Grace στο COSMOTECINEMA 4HD (23.00), σε πρώτη προβολή.
Toτηλεοπτικό 2018
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έρχονται το teenblockbusterΟ Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες (COSMOTECINEMA 1HD), το βασισμένο στο κλασικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, αφιέρωμα Hairspray Live! (COSMOTECINEMA 2HD, 22.00) και σε πρώτη προβολή η οικογενειακή κωμωδία Χριστούγεννα Κάθε Μέρα (COSMOTECINEMAChristmasHD, 22.30), ενώ ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα προβληθούν το κλασικό  Disneys: AChristmasCarol με τον Τζιμ Κάρεϊ (COSMOTECINEMAChristmasHD, 22.30) και η περιπέτεια φαντασίας Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη της Disney (COSMOTECINEMA 1HD, 21.00).
Στο COSMOTECINEMA 2HD, δεν χάνουμε τη μετάδοση του αφιερώματος στα 60 χρόνια των Grammy, GrammysGreatestStories: A 60thAnniversarySpecial, όπου διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι Μπιγιονσέ, Κριστίνα Αγκιλέρα, Μπρούνο Μαρς και Έλτον Τζον μιλούν για τις καλύτερες εμφανίσεις τους στην ιστορία των Grammy.
Επίσης, στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Πρωτοχρονιά έρχεται το εορταστικό επεισόδιο του βραβευμένου με Emmy  talkshow, Late Late Show With James Corden Xmas Special, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.
Το κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD θα είναι διαθέσιμο σε πακέτα της COSMOTETV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTEREPLAΥ TV και COSMOTETVGO, έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.