, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χρυσούπολη Καβάλας: «Πείραξαν τη μάνα μου για αυτό τους σκότωσα, όχι για το πάρκινγκ» λέει ο δράστης

Προθεσμία για να απολογηθεί θα ζητήσει ο δράστης της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα, η οποία έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.
Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.
Ακόμα, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Center TV ανέφερε τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι που ήταν στο σημείο που έγινε το διπλό φονικό.
«Πήρε το αμάξι και έφυγε. Ήλθε και εδώ κιόλας. Και τους λέει: «έφαγα τους δυο, θα πάω στην αστυνομία, θα γυρίσω και θα φάω κι εσένα» λέει σε κάποιον. Εκεί που είδε κάποιον… Δεν ξέρω ποιος είναι, ποιον συγκεκριμένα είδε. Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο» τόνισε ανάμεσα σε άλλα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.