, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές του δήμου Δέλτα

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Κυριακή, σε περιοχές του Δήμου Δέλτα.

 Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 11:45 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές σε όλη την  δημοτική ενότητα του Καλοχωρίου, το αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ,  αα36 λυμάτων, τα εργοστάσια: ελαια ιωαννιδου, χαρουλης, αφοι χαϊτογλου, τυπωτηριο γυφτακη, πρατικογλου, interlink, κοκολιδης, ψιμιτης, παπαδιαμαντης, μεταφορές οριζων καθώς και το κοινοτικό αντλιοστάσιο Καλοχωρίου.

Ακόμη, από τις 08:00 έως τις 14:30, διακοπές θα σημειωθούν στα νοικοκυριά στις οδούς δοι του Καλοχωρίου: Κερκυρας και οι συμβολές των οδών Α. Υψηλαντη, Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου (Ανδριανουπόλεως).
Χωρίς ρεύμα θα μείνουν επίσης από τις 10:00 έως τις 11:00, στη δημοτική ενότητα Νεοχωρούδας, τα εργοστάσια: Κουλουσιος, Νεδελτζιδης, Μελετλιδης, Διαμαντιδης, Βαλκανικα ψυγεία.
Τέλος από τις 13:00 έως τις 13:30 στη δημοτική ενότητα Aγχιάλου, τα εργοστάσια: σπανουδης, γκασγκας, μπουρακης, παρθενιδης, παπαδοπουλου, τερζογλου, υροκεφαλιδης, κοινοτικα αντλιοστασια πλησιον παρθενιδη, χαρτοποιϊα κομοτηνης, καθως και τα φ/β: πολυφλεξ αβεε, ζαφειριαδου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.