, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χ. Αηδονόπουλος: Μοίρασε κουβέρτες και τρόφιμα σε άστεγους

Κουβέρτες και τρόφιμα μοίρασε σε αστέγους σε διάφορα σημεία της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Συνέργεια # Πρώτα η Πόλη μας».

«Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει να δείξουμε έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη και υποστήριξη των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

«Είναι υποχρέωση του δήμου και της πολιτείας να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα που καθιστά αναγκαία τη συνέργεια φορέων», πρόσθεσε ο κ. Αηδονόπουλος.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για ανάλογες δράσεις και ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και ως Συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Μεταναστευτικού.

Μέχρι την Κυριακή -οπότε και αναμένεται βελτίωση του καιρού- η «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» θα πραγματοποιήσει και άλλες παρεμβάσεις σε σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.