, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χ.Αηδονόπουλος: Να διατηρήσουν το δημόσιο χαρακτήρα οι δημοτικές υπηρεσίες

Την ανάγκη διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, αφήνοντας παράλληλα αιχμές στον Γιάννη Μπουτάρη, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου υπέρ των 192 συμβασιούχων του δήμου.

«Οι 192 συμβασιούχοι ζητούσαν να παραμείνουν στην υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης. Αν και έχουν κερδίσει πρωτόδικα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης άσκησε έφεση στην απόφαση» επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια #Πρώτα η πόλη μας» και συμπληρώνει:

«Για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνω πως δεν εκχωρούμε καμία υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης σε ιδιώτες. Θυμάμαι παλιότερα, τα χρόνια που εμείς οι δήθεν φαύλοι είχαμε την πόλη καθαρή, κάναμε έργα αυτεπιστασίας στην οδοποιία και το ηλεκτρολογικό.

Τώρα, βλέπω την τραγική κατάσταση εργαζόμενοι στην καθαριότητα να χώνουν τα χέρια τους σε καλαθάκια σκουπιδιών και τρέμω στην ιδέα μήπως κοπούν από καμία σύριγγα ή κονσέρβα…

Ήμασταν πάντοτε υπέρ της διατήρησης και ενίσχυσης όλων των δημοτικών υπηρεσιών, γιατί αν εκχωρηθούν καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτρολογικό και οδοποιία ποιος ο λόγος να είναι κάποιος δήμαρχος; Για να πηγαίνει ταξίδια ή απλώς για να διχάζει;»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.