, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ψαριανός υπέρ ΝΔ: To Ποτάμι να στηρίξει Μητσοτάκη

Εκτός ορίων μοιάζει η κατάσταση στο «Ποτάμι», με το Γρηγόρη Ψαριανό να τάσσεται υπέρ της συμπόρευσης του κόμματός του με τη ΝΔ. Ο βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει ρητή και κατηγορηματική διάψευση ότι το Ποτάμι δεν πρόκειται να πάει με το ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθύμισε ότι το Ποτάμι είναι ένα κόμμα του μεσαίου χώρου, «ένα κόμμα τύπου Μακρόν», και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα ήθελε το Ποτάμι να διακηρύξει ότι θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρκεί να αποδεχθεί ότι θα ενσωματώσει στο πρόγραμμα πέντε από τις κύριες προτάσεις του Ποταμιού, π.χ. για την παιδεία, τη δημόσια διοίκηση, τη δημόσια υγεία κ.ά.
Ο κ. Ψαριανός εξέφρασε την άποψη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει συμφωνήσει να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό προσπαθώ να αποτρέψω, διότι βλέπω ότι υπάρχουν φλερτ» τόνισε και επικαλέστηκε συνάντηση που είχε με ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα σενάρια σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ –Ποταμιού τον παρέπεμψε για πληροφορίες σε δύο βουλευτές του κόμματός του.
Ο βουλευτής του Ποταμιού δε θέλησε (στην αρχή) να τους κατονομάσει. Υπενθύμισε ωστόσο ότι ο Σπύρος Δανέλλης έχει πει ξεκάθαρα ότι αν φύγουν οι ΑΝΕΛ, πρέπει το Ποτάμι να τους αντικαταστήσει.
«Εγώ διαφωνώ με αυτό», είπε καταλήγοντας ο Γρηγόρης Ψαριανός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει σπίτι του.
Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.