, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Όχι" Καϊτεζίδη στην πρόταση της ΝΔ χωρίς ενωτικό ψηφοδέλτιο – Το Σαββατοκύριακο η οριστική απάντηση

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να απαντήσει οριστικά στην τιμητική πρόταση που του έγινε από τη Νέα Δημοκρατία για να κατέβει υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στην Karfitsa ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Ο κ. Καϊτεζίδης έθεσε ως βασικές προϋποθέσεις την ύπαρξη ενός ενωτικού και αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου, δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο. Την οριστική του απόφαση στην πρόταση που του έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τη γνωστοποιήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη είχε ζητήσει διορία λίγων ημερών, ωστόσο καθοριστικό παράγοντα στην οριστική απόφαση φαίνεται πως παίζει η κίνηση του πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού, να καλέσει τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου αύριο, ώστε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στον κεντρικό δήμο.
Ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με το κομματικό επιτελείο για την υποψηφιότητά του, έχει συγκαλέσει για το Σάββατο, στις 11 το πρωί, έκτακτη σύσκεψη της παράταξής του, προκειμένου να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους για όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.