Ζητούν την τιμωρία των υπεύθυνων της Marfin - Karfitsa.gr
Uncategorized

Ζητούν την τιμωρία των υπεύθυνων της Marfin

  Marfin 1Δικαιοσύνη ζητεί η οικογένεια της εγκύου που πέθανε στη Marfin.  Με δήλωσή της οικογένειας της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, η οποία με άλλους δύο συναδέλφους της βρήκαν φρικτό θάνατο από τη φωτιά ζητούν  την καταδίκη των δραστών του εμπρησμού στη Marfin.

 Επίσης ζητούν την τιμωρία των υπεύθυνων της τράπεζας για παραλείψεις τους που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Η οικογένειά της εξέδωσε γραπτή δήλωση με αφορμή την κλήση σε απολογία δύο κατηγορούμενων για τον φονικό εμπρησμό.

 «Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου.

 «Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο».

 

Πηγή ΤΑΝΕΑ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ