, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ταβέρνα δώρισε τα έσοδα μιας ολόκληρης ημέρας για τους πλημμυροπαθείς – Τι αγόρασαν στους πληγέντες

Το κύμα κακοκαιρίας ELIAS προκαλείέντονη βροχόπτωση και πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη του Βόλου.Μέσω μηνύματος 112, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην πόλη, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Μία ηλιαχτίδα αισιοδοξίας πρόβαλε στην Λάρισα λόγω μιας σπουδαίας κίνησης ενός εστιατορίου. Με ανακοίνωσή τους, δώρισαν τα έσοδα μιας ολόκληρης ημέρας, όπως και τα χρήματα ενός κουμπαρά που τοποθετήθηκε στο μαγαζί σε πλημμυροπαθείς της πόλης της Θεσσαλίας.

Μάζεψαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν ηλεκτρικές συσκευές για οικογένειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου που έπληξε την Λάρισα. 

«Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση, έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά, λείπουν όλα τα υπόλοιπα», έγραψε μια από τις ιδιοκτήτριες του χώρου εστίασης για την προσφορά σε μια οικογένεια. Στην δεύτερη οικογένεια παρέδωσαν επίσης ψυγείο, πλυντήριο,κουζίνα και ένα σετ πιάτα, ενώ παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα.

«Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε…αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι», έγραψε επίσης η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η ανάρτηση μιας από τις ιδιοκτήτριες της ταβέρνας:



Εχθές ψωνίσαμε μαζί με την Nancy Tzartza ηλεκτρικές συσκευές και με το κατάστημα Βαβίζος Euronics για ακόμα μια φορά να είναι στο πλευρό μας!!!!….

το απόγευμα έγινε η πρώτη παράδοση με μια κάποια δυσκολία βέβαια γιατί δεν υπάρχει ρεύμα (και ενώ η Δ.Ε.Η ενημερώθηκε ότι οι άνθρωποι κατοικούν ήδη στο σπίτι είπε ίσως για αύριο..)..η πρώτη οικογένεια μετακόμισε σε νέα διεύθυνση και το σπίτι που μπήκαμε μαζί με τη Gianna Zarkatzia περιείχε έναν δανεικό καναπέ,δύο στρώματα στο πάτωμα και μια παλαιά ηλεκτρική κουζίνα….ένα παιδί Δημοτικού και ένα λυκείου. Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση….έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά…..λείπουν όλα τα υπόλοιπα….

Στην δεύτερη οικογένεια παραδώσαμε σήμερα το μεσημέρι, ψυγείο, πλυντήριο,κουζίνα και ένα σετ πιάτα, εχθές παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα,έρχονται και θερμαντικά σώματα….ένα σπίτι στην κυριολεξία μούσκεμα και επίσης άδειο.

Σας ευχαριστούμε όλους έναν έναν που επιλέξατε την Άργισσα για τον καφέ ή το φαγητό σας την περασμένη Πέμπτη και έτσι μπόρεσαν αυτές οι οικογένειες να βοηθηθούν. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε…αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι…..

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.