, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με κονκάρδα «ήταν έγκλημα» οι μαθητές αύριο στη Λάρισα

Το δικό τους μήνυμα θα στείλουν οι μαθητές της Λάρισας με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Οι μαθητές έχουν εκτυπώσει κονκάρδα όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία του δυστυχήματος, αλλά και με την άποψη πως «ήταν έγκλημα».

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο 17χρονος μαθητής – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Βασίλης Κολτσίδας εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση». Πρόσθεσε δε, πως είναι προαιρετικό, αλλά και πως «θα το φορέσουμε γιατί δε μπορούμε να παραβλέψουμε ένα τόσο σημαντικό έγκλημα επειδή είναι παρέλαση».

Εξήγησε ότι «τα παιδιά έχουν καταλάβει από μόνα τους ότι δε φταίει μόνο ο σταθμάρχης. Ζούμε σε μία κοινωνία όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ο ανθρώπινος παράγοντας θα έχει μηδενιστεί. Τα παιδιά χρησιμοποιούν το τρένο και βλέπουν τα προβλήματα… Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι το παραμύθι που προσπαθούν να μας πουλήσουν και έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης δεν ισχύει. Οι μαθητές δεν τρώμε κουτόχορτο, φταίνε διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.