, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ρούλα Κορομηλά: Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας ρωτήσουν εμένα τι είναι bullying (Video)

Αποκλειστικά στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε η Ρούλα Κορομηλά, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την μεγάλη πρεμιέρα του «Σπίτι με το MEGA», αλλά και την τηλεοπτική συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιαστή.

«Θέλω μία αντρική παρουσία δίπλα μου. Φτάνει η μοναξιά τόσα χρόνια που έκανα τα προγράμματα μόνη μου».

«Μετά από όλη αυτή την πορεία, που είμαι ένας άνθρωπος χορτασμένος από αγάπη, ευτυχία, χρήματα και σεβασμό, θέλω μέσα από την καρδιά μου όλα τα νέα παιδιά να πηγαίνουν καλά. Θέλω να είμαι δίπλα τους, γιατί έχω περάσει τις ίδιες δυσκολίες».

«Δεν υπήρξε ποτέ ο φόβος εάν φύγω ποιος θα πάρει τον «θρόνο» μου»

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, στον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να χαζεύει ταινίες, να διαβάζει και να γράφει παιδικά βιβλία, καθώς και να υποδέχεται τους φίλους της και να τους μαγειρεύει.

«Είχα μοναχικό βίο και εξακολουθώ να έχω. Είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν μου αρέσει καθόλου να βγαίνω, απέκτησα αγοραφοβία μέσα από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια», είπε.

Όπως είπε η Ρούλα Κορομηλά, ήταν συνειδητή της επιλογή να κάνει μία παύση από την τηλεόραση.

«Δεν υπήρξε ποτέ ο φόβος εάν φύγω ποιος θα πάρει τον «θρόνο» μου. Κάποια στιγμή είπα ότι δεν πρέπει να κάνω άλλη τηελόραση. Όλα αυτά τα χρόνια σαφώς έκανα πράγματα που δεν μου πέτυχαν, αλλά νομίζω έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορεί να είσαι πάντα πρώτος και να κάνεις τέλεια πράγματα. Εάν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τον οποίο λατρεύω, κάνει μία άλλη εκπομπή που δεν πάει καλά, μειώνεται η αξία του;», είπε.

«Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Βοηθάνε το κανάλι, την ψυχολογία του παρουσιαστή και καθορίζουν την πορεία μίας εκπομπής. Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται μία εκπομπή με μία άλλη που δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα. Το θεωρώ προσβλητικό και απαράδεκτο. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Αυτό εμένα με στενοχωρεί, θεωρώ ότι γίνεται επιτηδευμένα και εσκεμμένα. Όλο αυτό με κάνει να νιώθω ντροπή και άβολα».

«Έχω φάει τέτοια λάσπη…»

Στη συνέχεια η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στην άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον Τύπο της εποχής.

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying… Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο», είπε και συνέχισε:

«Τότε έβγαιναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κλαίνει οι γονείς μας κι εμείς, για γεγονότα που δεν υπήρξαν ποτέ. Τα κατασκεύαζαν οι καλοθελητές που βρίσκονταν δίπλα μας κι εάν δεν τους κάνεις το χατίρι…».

Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια στον Κώστα Τσουρό, έκλαιγε και είχε φτάσει στο σημείο να μην θέλει να πάει στην εκπομπή.

«Με μαζεύανε. Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα. Ο Σαρτίνι, που ήταν σύντροφός μου, μου έλεγε να ηρεμήσω γιατί θα αρρωστήσω».

Ο Τύπος την είχε κατονομάσει ως η «κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης», είπε, ενώ αποκάλθψε πως πολλές φορές σκέφτηκε να σταματήσει, γιατί δεν άντεχε να ζει σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον.

«Η πορεία μου και η καριέρα μου είχε αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή. Είμαι άνθρωπος που παίρνει την ευθύνη των πράξεών μου», συμπλήρωσε.

«Δίνομαι στον έρωτα»

Η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε πως δεν έχει επαφές με τους πρώην συζύγους της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον έρωτα.

«Στον έρωτα δίνομαι. Είμαι «πάρτα όλα δικά σου» που λέει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μην μου δώσεις τίποτα! Αλλά αφού στα δίνω όλα αγάπη μου και δεν το κατανοείς, τότε πήγαινε στη μαμά σου κι εγώ στη δικιά μου».

Η παρουσιάστρια δήλωσε ανοιχτή στο φλερτ, αλλά αποκάλυψε πως δεν την φλερτάρουν.

«Δεν με φλερτάρουν. Που να τους δω; Στο σπίτι μου, στον καναπέ; Δεν έχω νιώσει το φλερτ… Με σκιάζονται».

Τέλος, η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως διατηρούσε σχέση διαρκείας που δεν έμαθε ποτέ κανένας, ενώ τόνισε πως είναι υπέροχο για μία γυναίκα που έχει αναγνωρισιμότητα να είναι με έναν άντρα που απεχθάνεται τη δημοσιότητα.

Πηγή: MEGA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.