, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

5α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία (Δείτε LIVE Streaming)

Σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, θα απονεμηθούν τα φετινά 5α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» – Ωδή στην καινοτομία, στο Θέατρο Αριστοτέλειον (ώρα έναρξης 19:30) στην Θεσσαλονίκη.

Η φετινή εκδήλωση εστιάζει στην «Καινοτομία» και επιβραβεύει τις εταιρείες, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους, ενισχύοντας την τεχνολογική πρόοδο και τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας. Μέσα από τις πρωτοβουλίες, το έργο, τις δράσεις, την ερευνητική αριστεία και την επένδυση στην τεχνολογία, οι ελληνικές εταιρείες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, λειτουργούμε και αλληλοεπιδράμε με τον σύγχρονο κόσμο. Οι τομείς που θα αναδειχθούν στα φετινά Βραβεία είναι εκείνοι της Ενέργειας, των Υποδομών, της Εφοδιαστικής αλυσίδας, της Αγροδιατροφής, της Υγείας, του Τουρισμού, της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας, της Μόδας, της Μεταποίησης, των Νεοφυών Επιχειρήσεων, καθώς και του Ανθρωπίνου δυναμικού.

Δείτε σε live streaming τα βραβεία

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.