, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στρ. Γιδόπουλος: «Έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη»

Την δική του ξεχωριστή ανάλυση για το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε την ευκαιρία να κάνει μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει πολλές ομάδες από διάφορες θέσεις, είτε ως παίκτης, είτε ως παράγοντας.

Ο λόγος για τον Στράτο Γιδόπουλο, τον οποίο οι περισσότεροι λάτρεις του αθλήματος στη χώρα μας, θα τον θυμούνται για την θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ, όταν κατέκτησε και το πρωτάθλημα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της “Ένωσης”, έχρισε την αγαπημένη του ομάδα ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League, τονίζοντας το έργο που έχει κάνει ο Ματίας Αλμέιδα και τις επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ. Ανέφερε πως η ΑΕΚ υπερέχει σε ποιότητα έναντι των αντιπάλων της, αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει με περισσότερη δύναμη. «Μπαίνει μέσα στο γήπεδο και λέει: “θα τους κερδίσω”» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον “Δικέφαλο του Βορρά”, επισημαίνοντας πως αυτό είναι κάτι που το είχε και η δική του ΑΕΚ.

Επιπλέον, ανέφερε πως ήταν μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού που έδιωξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ βλέπει και αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα. «Πιστεύω πως κάποιοι παρατρεχάμενοι έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη. Του φορτώνουν συνέχεια 17-18 μεταγραφές και πάντα προσπαθούν να διώξουν τους καλύτερους παίκτες από την ομάδα» ήταν το σχόλιό του για τους “ερυθρόλευκους”.

Τέλος, θυμήθηκε το ταξίδι του στη Γερμανία και το πως έφερε στην ΑΕΚ το 1988 τον Μίροσλαβ Οκόνσκι, αναφέροντας λεπτομέρειες της μεταγραφής εκείνης, εξήγησε το πως έπεισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κρατήσει στην ομάδα τον Βάιο Καραγιάννη, ενώ ξεχώρισε τη νίκη επί της Ντιναμό Δρέσδης με 5-3 το 1989.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.