, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ – Ενώπιον «τεράστιου κυκλώματος» με εμπλοκή και αστυνομικών

00000000000akoioiiiΣτην εξάρθρωση ενός “τεράστιου” όπως χαρακτηρίζεται, κυκλώματος εκτιμάται ότι προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας, με αποκορύφωμα την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Δυτική Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα δεν αφορά μόνο σε υποθέσεις όπλων και πυρομαχικών, αλλά σε πολλά ακόμα και ήδη έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα, εκ των οποίων, τουλάχιστον 4 είναι αστυνομικοί. Στην κατοχή τους φέρεται να έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες όπλων και χειροβομβίδων.Σημειώνεται ότι στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει μήνες πριν, συμμετείχαν εκτός από τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αυτή του οργανωμένου εγκλήματος και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής έρευνας είχε προκύψει και η σύλληψη τον περασμένο Απρίλιο, δύο ειδικών φρουρών στο νησί με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και τη διακίνηση όπλων.Η επιχείρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ ανακοινώσεις επίσημες αναμένεται να γίνουν από την Αθήνα..cretalive.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.