, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λεβέντης για Μπουτάρη: Δεν άκουσα τη βρισιά – Πήγε με τσαμπουκά να αρπάξει τα μικρόφωνα

“Η ιστορία πάει προς προδοσία, και που έφυγε ο Κοτζιάς παρέμεινε η πολιτική των Πρεσπών, να πάμε να τα δώσουμε όλα” είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Ο Κοτζιάς έφυγε, η βρώμα έμεινε. Είναι έτοιμοι να δώσουν όνομα, ταυτότητα, γλώσσα, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, τα πάντα στα Σκόπια… Για αυτό δεν ήθελαν χθες ο Μπουτάρης και άλλοι πιθανολογώ να πω στα μικρόφωνα. Δεν ήθελαν να πω τι θα συμβεί στη Μακεδονία. Και η στάση της ΝΔ δεν μου αρέσει, διότι μιλά μόνο για γλώσσα και εθνικότατα, για το όνομα δεν μιλά καθόλου” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε:
“Η Μακεδονία δεν θα προδοθεί μόνο επί Τσίπρα, θα προδοθεί και επί Μητσοτάκη. Είναι πιθανό η επόμενη Βουλή να ψηφίσει, διότι ο Τσίπρας μπορεί να προκηρύξει εκλογές στα μέσα Ιανουαρίου”.
Αναφερόμενος στην ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: “Δεν τήρησε το πρωτόκολλο, υπήρχε εκεί ένας άνθρωπος από την Περιφέρεια, ο οποίος έλεγε τη σειρά με την οποία πάνε οι επίσημοι να κάνουν δηλώσεις. Πρώτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, μετά του Προέδρου της Βουλής και μετά οι αρχηγοί κομμάτων. Πάει ο κ. Μητσοτάκης και μπροστά σε εμένα εκείνη την ώρα έρχεται ο κ. Μπουτάρης και πάει με τσαμπουκά και αρπάζει τα μικρόφωνα αυτός. Εκτός πρωτοκόλλου, ενώ έπρεπε να είναι μετά από εμένα. Όταν τελείωσε του λέω ‘τι πράγματα είναι αυτά; Γιατί τα έκανες αυτά;’ και μου λέει ‘είμαι ο δήμαρχος’ και έμαθα ότι μετά πήγε και με έβρισε. Εγώ δεν άκουσα τη βρισιά. Αν παραφέρθηκε δεν είναι προς τιμήν του. Εγώ τον αγνοώ, δεν με ενδιαφέρει. Παραβίασε το πρωτόκολλο ανεξήγητα… Εγώ και τελευταίος να μιλούσα δεν με ένοιαζε, εκείνα που θα έλεγα μετρούν”.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.