, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πατουλίδου: Δεν ξεκινάει η επιχείρηση, αν δε φύγει η κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

της Γιώτας Γιδαροπούλου
Έκκληση να απομακρυνθεί η κρυφή κάμερα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που υπάρχει στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το πρατήριο καυσίμων όπου είναι θαμμένη η βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έκανε η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
«Δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμία επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας, αν δεν πάει ο εισαγγελέας να σταματήσει τη μετάδοση. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ζωές των πυροτεχνουργών και των κατοίκων!» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης, που πρόσθεσε ότι η βόμβα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Τελικά, μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας, η μετάδοση διεκόπη και τώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για να κατέβει η κάμερα, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας και να ακολουθήσει η μεταφορά της στο πεδίο βολής του Ασκού, όπου θα καταστραφεί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.