25χρονος βιάσε 6χρονη με… σιδερόβεργα για να εκδικηθεί τους γονείς της! - Karfitsa.gr
Διεθνή

25χρονος βιάσε 6χρονη με… σιδερόβεργα για να εκδικηθεί τους γονείς της!

Έπαιζε στην οικοδομή που δούλευε ο μπαμπάς της

Resizer (2)

Αναβρασμό προκαλεί στην Ινδία η είδηση πως ένα εξάχρονο κορίτσι φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση και να βιάστηκε από 25χρονο άντρα, ο οποίος χρησιμοποίησε μια σιδερόβεργα μήκους 1,2 μέτρων για την αποτρόπαια πράξη του! 

Η εξάχρονη δέχθηκε επίθεση όταν έπαιζε στην οικοδομή όπου εργάζεται ο 35χρονος πατέρας της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του γύρισε στο σπίτι τους κλαίγοντας, ενώ το φόρεμά της ήταν λερωμένο και κατεστραμμένο. 

«Είπε πως ένας φύλακας ασφάλειας της οικοδομής την οδήγησε σε ένα υπόγειο, την κακοποίησε, τη χτύπησε με μία σιδερόβεργα, την οποία στη συνέχεια εισχώρησε στην ευαίσθητη περιοχή της», δήλωσε αστυνομικός και πρόσθεσε πως ο πατέρας του κοριτσιού και άλλοι εργάτες έσπευσαν στο σημείο για να αντιμετωπίσουν τον δράστη, ο οποίος διέφυγε.

Η αστυνομία τον ανακάλυψε λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο που υπέδειξε η εξάχρονη, ενώ βρήκαν μέσα στα αίματα και τη σιδερένια βέργα που τους είχε περιγράψει η ίδια. Από την ιατρική εξέταση προέκυψε πως το κοριτσάκι βιάστηκε μόνο με τη σιδερόβεργα, και πως δεν σημειώθηκε διείσδυση ανδρικού μορίου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει στο κίνητρο του δράστη που ταυτοποιήθηκε ως ο Kaushal Chauhan, ωστόσο πιθανότερη αιτία φαίνεται πως είναι η εκδίκηση, καθώς είχε μια παλιά διαμάχη με τους γονείς του κοριτσιού.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ