«430 βίαιοι τζιχαντιστές στη Γερμανία έτοιμοι να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή»! - Karfitsa.gr
Διεθνή

«430 βίαιοι τζιχαντιστές στη Γερμανία έτοιμοι να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή»!

"Η χώρα έχει πάνω από 1.100 βίαιους ισλαμιστές"

german

Περίπου 430 βίαιοι τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν επιθέσεις στη Γερμανία ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του οργανισμού εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.

«Η Γερμανία έχει πάνω από 1.100 βίαιους ισλαμιστές, εκ των οποίων οι 430 θεωρούνται τόσο επικίνδυνοι που θα μπορούσαν να επιτεθούν οποιαδήποτε στιγμή», είπε ο επικεφαλής της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος (BFV), Hans-Georg Maassen, σε συνέντευξή του στο MDR.

Ο αριθμός αυτός φαίνεται να είναι μια εκτίμηση των ανθρώπων που παρακολουθούνται από το BFV και θεωρούνται επικίνδυνα βίαιοι. Ο επικεφαλής της BFV σημείωσε επίσης ότι ο αριθμός των σαλαφιστών έχει αυξηθεί με ταχείς ρυθμούς στη Γερμανία εν μέσω της προσφυγικής κρίσης.

«Υπάρχουν σήμερα περίπου 8.350 σαλαφιστές στη Γερμανία. Ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου ο αριθμός ήταν 7.900», δήλωσε ο Maassen.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θέλει οι πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα να λειτουργούν ως πληροφοριοδότες για πιθανούς τρομοκράτες, λέγοντας ότι η παροχή πληροφοριών δεν σημαίνει «καταγγελία». Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ