45χρονος συνελήφθη με1τόνο λαθραία οστράκα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

45χρονος συνελήφθη με1τόνο λαθραία οστράκα

Στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

ostraka

Για παράνομη μεταφορά και εμπορία ενός τόνου και επτά κιλών (1.007kg) οστράκων, συνελήφθη 45χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, εντός του λιμένα Αλεξανδρούπολης, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας σε συνεργασία με προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατελήφθη από στελέχη της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, στον οικισμό «ΚΡΩΒΥΛΗΣ» Ροδόπης, να μεταφέρει παράνομα μεγάλη ποσότητα οστράκων.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας καθώς και προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, διαπιστώνοντας τα ανωτέρω. Σε περεταίρω έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, κατόπιν μεταφοράς του στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν εντός αυτού, εξήντα πέντε (65) σάκοι όστρακα του είδους αχιβάδας («Ruditapes decussates»), υπολειπομένων διαστάσεων, χωρίς παραστατικά και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους ενός τόνου και επτά κιλών (1.007kg), με σκοπό την πώληση και εμπορία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα οστράκων, καθώς και το Φ/Γ όχημα, ενώ ο 45χρονος κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ