Π.Καμμένος από γήπεδο Τούμπας: Ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα σύγχρονο γήπεδο - Karfitsa.gr
Slider Αθλητισμός Κοινωνία Πολιτική Ροή

Π.Καμμένος από γήπεδο Τούμπας: Ο ΠΑΟΚ δικαιούται ένα σύγχρονο γήπεδο

Στην Τούμπα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το SDNA, ο κ.Καμμένος μαζί με την Υφυπουργό Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά αλλά και την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, είχαν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, ο Υπουργός Άμυνας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου όπου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης.

Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους.

Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εμείς θα κινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες, με την κατάθεση τροπολογίας και θα χρειαστούν δέκα ημέρες για να ψηφιστεί από την Βουλή».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ