Προτάσεις Γιώργου Ορφανού για μια ασφαλή Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Προτάσεις Γιώργου Ορφανού για μια ασφαλή Θεσσαλονίκη

O επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον» επισκέφτηκε σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ταξίαρχο ε.α και ειδικό αναλυτή τροχαίων ατυχημάτων Γιώργο Σουρβίνο.

Ο κ. Ορφανός επικεντρώθηκε για ακόμη μία φορά στο θέμα του παραεμπορίου το οποίο σημειώνει αυξητικές τάσεις, ενώ ενημερώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για τα πρόσφατα στοιχεία που αφορούν την εγκληματικότητα και δείχνουν κάμψη της στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.

«Είναι φανερό ότι η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προαπαιτούμενο ώστε να λυθεί το θέμα του κυκλοφοριακού, του παράνομου εμπορίου και φυσικά της ασφάλειας των πολιτών. Σε αυτό συμφωνήσαμε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Δεσμευθήκαμε να είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία αυτή και θα το κάνουμε και πράξη» δήλωσε ο κ. Ορφανός στο τέλος της συνάντησης.

Ο κ. Ορφανός τόνισε ότι η σχέση της Ελληνικής Αστυνομίας με τον πολίτη έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ