83η ΔΕΘ: Το ΕΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις

83η ΔΕΘ: Το ΕΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του

Στη φετινή ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται από τις 8-16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών των μελών του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του ΕΒΕΘ στη ΔΕΘ, με επιδότηση των μελών του, θα φιλοξενηθεί μαζί με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της χώρας στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στα Περίπτερα 2 και 3.

Η επιδότηση συμμετοχής των μελών του ΕΒΕΘ καλύπτει όλα τα σχετικά έξοδα εκτός από το κόστος του ομοιόμορφου βασικού εξοπλισμού του κάθε σταντ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιρειών, που θα είναι εκθέτες στο χώρο του ΕΒΕΘ, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για ένα χρόνο και να έχει εξοφλήσει πλήρως τόσο τη συνδρομή της στο Επιμελητήριο, όσο και τα τέλη ΓΕΜΗ μέχρι και το τρέχον έτος.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσες επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ θέλουν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 09:00 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 09:00.

Πηγή φωτο: isomat.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ