ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Ρόδος: 33χρονη κατήγγειλε τον πεθερό της για βιασμό

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
01/09/2023
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Θεσσαλονίκη: Τι λέει η ΕΛΑΣ για την χθεσινή καταδίωξη Τούρκου οδηγού στο κέντρο της πόλης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου που ανατέθηκε στο ΑΤ Αρχαγγέλου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής απειλής με καταγγελλόμενο από το έτος 2021 έναν 49χρονο ημεδαπό κάτοικο Κολυμπίων.

Μια 33χρονη ημεδαπή κατήγγειλε στο ΑΤ Αρχαγγέλου ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε δε ότι όταν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία των πράξεών του σε βάρος του, εκείνος με την συνδρομή κι άλλων προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα τέκνα της.

Η κοπέλα περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το έτος 2017!

Κατάθεση όμως έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του!

Related Post

Κοζάνη: Τον «τσίμπησαν» για όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτικά

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Θεσσαλονίκη: Διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση σε 19χρονο και 48χρονο

Μία τιμή στον Παναγιώτη Σπύρου που, ίσως, άργησε!

Τόνισε ότι αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στην σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022, όπως είπε, αντιλήφθηκε όμως ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα.

Όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά, τότε προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν από κοντά τους τα παιδιά τους!

Ενας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιoς, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει την σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί!!

Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικώς τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την χάϊδεψε στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι την θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του!!

Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Στους αστυνομικούς έχει προσκομίσει εξάλλου και έναν σκληρό δίσκο ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της που την παρενοχλεί.

Τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός είχε κληθεί το πρώτον σε ανωμοτί κατάθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του τονίζοντας ότι επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που είχε αναπτύξει και παλαιότερα και ότι είχε αποσύρει την μήνυσή της και είχε πει ότι την είχε κατευθύνει να ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της και γιός του.

Την υπόθεση χειρίζονται οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη.

Πηγή: rodiaki.gr

Tags: Ρόδος
Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άντρας για σφαγή αρνιού στο Σέιχ Σου
Κοινωνία

Κοζάνη: Τον «τσίμπησαν» για όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτικά

Συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κοζάνη ένας 29χρονος, μετά από έρευνα χθες το απόγευμα στην οικία του, για παραβάσεις της νομοθεσίας...

Αναρτήθηκε από Γιώργος Μυλωνάς
01/05/2026
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονη λόγω μέθης
Θεσσαλονίκη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς μια 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις...

Αναρτήθηκε από Γιάννης Κοντογεώργος
30/03/2026
Next Post
Προφυλακίζονται οι τρεις που «συνέλαβαν» τους 13 μετανάστες στον Έβρο

Προφυλακίζονται οι τρεις που «συνέλαβαν» τους 13 μετανάστες στον Έβρο

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa