ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Παναθηναϊκός: «Βούλιαξε» το «υποβρύχιο» – Δείτε βίντεο

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
21/09/2023
Αθλητικά
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Παναθηναϊκός: «Βούλιαξε» το «υποβρύχιο» – Δείτε βίντεο

EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης, επέστρεψε με τρόπο… εκκωφαντικό στις φάσεις των ομίλων, επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 2-0 στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa League, έπειτα από μία εξαιρετική παράσταση των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιωαννίδης στο 39’ με υπέροχο «σκαφτό» και ο Σπόραρ στο 78’ με τρομερή εκτέλεση «σφράγισαν» την πρώτη νίκη των «πράσινων» σε group stage του Europa League μετά από 11 χρόνια και 13 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (είχε 3 ισοπαλίες και 10 ήττες(.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του μόλις στο 8’, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσέριν, ο Σένκεφελντ έπιασε κεφαλιά η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο 17’ η Βιγιαρεάλ έδειξε την ποιότητά της, όταν με άμεσο ποδόσφαιρο και τρεις πάσες έφυγε ταχύτητα στην κόντρα από τα αριστερά, με τον Χοσέ Λουίς Μοράλες να πηγαίνει μόνος του στο τελείωμα και να πλασάρει άουτ μέσα απ’ την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» άλλαξαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσα στην περιοχή, με τον Παλάσιος να σουτάρει από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Related Post

Στη Μαδρίτη το τζετ του Ρονάλντο, εκείνος παραμένει στο Ριάντ

Στο δρόμο για το «Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 7ος ο Παυλίδης, 38ος ο Ελ Κααμπί

Μουρίνιο: «Ο Παυλίδης ήταν και πάλι εξαιρετικός»

«Τέλος» και ο Ράσταβατς από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει την πίεσή του, κλέβοντας μπάλες και στο 39’ ήρθε η στιγμή για το μεγάλο «χτύπημα». Ο Κώτσιρας (που είχε κάνει εσωτερική κίνηση) έβγαλε μία υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Ρέινα που έκανε έξοδο κι έκανε το 1-0 για τους «πράσινους» μέσα σε αποθέωση.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο β’ ημίχρονο και προσπάθησε να μεταφέρει έξτρα πίεση προς το μισό του Παναθηναϊκού, όμως οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου 45λέπτου, όταν ο Ιωαννίδης έκανε ένα καταπληκτικό κοντρόλ, απέφυγε στο σπριντ τον Μαντί, αλλά την τελευταία στιγμή πριν εκτελέσει κόπηκε από τον Γκάμπια.

Στο 52’ ο Ρέινα έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Παλάσιος από το όριο της περιοχής, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το απευθείας σουτ του Μλαντένοβιτς αποκρούστηκε από τον Μαντί πριν περάσει τη γραμμή.

Έξι λεπτά αργότερα, το κόρνερ του Μπερνάρ, βρήκε τον Τσέριν μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Σλοβένου μέσου πέρασε πολύ άουτ, ενώ στο 62’ ο Κώτσιρας βρέθηκε σε πολύ γρήγορη αντεπίθεση σε θέση βολής, όμως το τελείωμά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς έκλεισαν τις διόδους στη Βιγιαρεάλ, με το «τριφύλλι» να βρίσκει περισσότερους χώρους για να «χτυπήσει» την ισπανική ομάδα. Και το ξανάκανε στο 78’ με τον άλλο φορ του, τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε μία εξαιρετική παράλληλη κίνηση κι εκτέλεσε με το αριστερό έξω απ’ την περιοχή, κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό και ξαναβάζοντας «φωτιά» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Στο 90’ ο Βιλένα έκλεψε την μπάλα με τρομερή δύναμη, διέσχισε το μισό γήπεδο και σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ρέινα, ενώ στο 90’+2’ η σέντρα σουτ του Αϊτόρ δεν βρήκε για… εκατοστά το πόδι του Μάγκνουσον για να κάνει ακόμη πιο λαμπερή τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)
Κίτρινες: 64’ Φεμένια, 74’ Σόρλοθ, 84’ Μορένο, 87’ Πεδράθα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (76’ Αράο), Τσέριν Παλάσιος (88’ Παλάσιος), Μπερνάρ (76’ Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (68’ Βιλένα), Ιωαννίδης (68’ Σπόραρ).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Πατσέτα): Ρέινα, Κίκο Φεμένια, Μαντί, Γκάμπια, Πεδράθα, Ντένις Σουάρες (30’ λ.τρ. Πίνο), Καπουέ, Κομεσανά (60’ Παρέχο), Τριγκέιρος (61’ Μορένο), Μοράλες (77’ Μπαένα), Μπρέτετον (61’ Σόρλοθ).

Πηγή: ΑΜΠΕ

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Κριστιάνο Ρονάλντο - CR7
Sport

Στη Μαδρίτη το τζετ του Ρονάλντο, εκείνος παραμένει στο Ριάντ

 Το ιδιωτικό τζετ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αξίας άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ, αναχώρησε από τη Σαουδική Αραβία χθες (2/3) το...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
04/03/2026
Στο δρόμο για το «Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 7ος ο Παυλίδης, 38ος ο Ελ Κααμπί
Sport

Στο δρόμο για το «Χρυσό Παπούτσι»: Ξεφεύγει ο Κέιν, 7ος ο Παυλίδης, 38ος ο Ελ Κααμπί

Ο Βαγγέλης Παυλίδης (Μπενφίκα) πιστώθηκε στο transfermarkt το πρώτο γκολ της Μπνεφίκα (σ.σ: η ιστοσελίδα της Μπενφίκα το μετράει στον...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
03/03/2026
Next Post
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και άλλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ πανηγύρισαν για τη νίκη του Λούλα

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Σκοτεινός o ρόλος του Χόλιγουντ στην απεικόνιση των ιθαγενών της Αμερικής

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
04/03/2026
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa