Πολλές ειδήσεις για το «αύριο» της Θεσσαλονίκης έβγαλε η πρώτη συνάντηση του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Στέλιο Αγγελούδη. Η οποία δεν ήταν διόλου εθιμοτυπική, όπως συνηθίζεται στα πρώτα τετ α τετ, αλλά άκρως ουσιαστική. Και μία «γεύση» του τι θα ακολουθήσει στη συνάντηση των δύο δόθηκε με το «καλημέρα».
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπαίνοντας στο γραφείο του περιφερειάρχη του είπε: «η Θεσσαλονίκη είναι στα χέρια σου». Ο κ.Τζιτζικώστας έπιασε την ατάκα στον «αέρα» απαντώντας προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο «αυτόν τον δρόμο θα τον περπατήσουμε μαζί», εννοώντας τη συνεργασία Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μία συνάντηση που ήταν γεμάτη φιλοφρονήσεις, έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και διήρκησε μία ώρα, βγάζοντας πολλές ειδήσεις για συνεργασία σε εμβληματικά έργα της πόλης που θα τρέξουν μέσα στο επόμενο διάστημα



