ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Mickey και Minnie Mouse σε ρόλο easy riders στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Πάρτι και χορός στο δρόμο

Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
27/10/2023
Ρεπορτάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 9 λεπτά
0
Mickey και Minnie Mouse σε ρόλο easy rider στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πάρτι και χορός στο δρόμο

Εάν κάνετε μια βόλτα το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τους διασημότερους ήρωες της Disney αυτοπροσώπως αλλά σε μια βορειοελλαδίτικη εκδοχή. Ο λόγος για τους ήρωες Mickey και Minnie Mouse, σε ρόλο easy riders με τις μηχανές τους και με σκοπό να μοιράσουν χαμόγελα, χορεύοντας και χαιρετώντας μικρούς και μεγάλους.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου

Φορώντας τα σχετικά καλύμματα στα κράνη τους και με καλή διάθεση ο Mickey και ο… Minnie, κατά κόσμον ο Σπύρος και ο Γιάννης (δεν ήθελαν να αποκαλύψουν περισσότερο τις ταυτότητές τους) βολτάρουν στο κέντρο της πόλης και δίνουν μια νότα χαράς δημιουργώντας ένα μικρό πάρτι όπου βρεθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICKEY 🐹 SKG 🏍💨💨 (@mickeyskg)

«Το ξεκινήσαμε για να διασκεδάσουμε. Θέλαμε όμως να το κάνουμε και για τα παιδιά. Όταν μας βλέπουν χαίρονται πολύ», αναφέρει στην Karfitsa.gr ο Σπύρος που «ενσαρκώνει» τον Mickey. Όπως εξηγεί, ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα να χρησιμοποιεί το ιδιαίτερο κάλυμμα για να έχει ένα παραπάνω κίνητρο να βάλει κράνος όταν οδηγεί, ενώ το κάλυμμα της Minnie ήταν δώρο για τη σύντροφό του, η οποία όμως ντρεπόταν να το φορέσει και να χορέψει στο δρόμο. Οπότε πέρασε στα χέρια του καλού του φίλου, Γιάννη και έκτοτε το δίδυμο δίνει χρώμα στην πόλη.

@mickeyskg #τσιμισκη #aha #you #mi #mickeymouse #greecetiktok #skg #viral #pov #foryougreece #thessaloniki #mickeskg #gsxr1000 #foryou #gsxrk6 #foryougr #θεσσαλονικη #instagram #tiktok#frinds #tiktoklongs #t ♬ orijinal ses – • A Y Ş E •🤍

Οι δύο νεαροί είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και οι λογαριασμοί του Mickey και του Minnie σε Instagram και TikTok αποκτούν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους followers.

Related Post

Πώς η ΤΝ μπορεί να συνεισφέρει στις υπηρεσίες ύδρευσης – Η τιμολόγηση και η ποιότητα του νερού στο επίκεντρο (ΦΩΤΟ+Video)

The Comic Con 10: Η «καρδιά» της ποπ κουλτούρας χτυπά στη ΔΕΘ – Πλήθος επισκεπτών, λαμπεροί καλεσμένοι (ΦΩΤΟ+Video)

Στα Κοιμητήρια Ζέιντελικ ο Κ. Μητσοτάκης – Κατέθεσε στεφάνι για τους αγωνιστές της αντίστασης (ΦΩΤΟ+Video)

Κ. Μητσοτάκης: Από «φτωχός συγγενής», τόπος ανάπτυξης η δυτική Θεσσαλονίκη – Εγκαίνια για το Μουσείο «Θεσσαλονικέων Μητρόπολις» (ΦΩΤΟ+Video)

«Το πρώτο βίντεο που ανεβάσαμε ήταν για πλάκα. Ήμασταν σε ένα φανάρι και χορέψαμε με ένα τραγούδι που έπαιζε από ένα αυτοκίνητο. Αυτό ήταν. Όπου πάμε πλέον χορεύουμε. Πολύς κόσμος μάς ξέρει. Ξέρουν ότι στο κέντρο θα βρουν τον Mickey και τον Minnie να χορεύουν. Μας στέλνουν και πολλά θετικά μηνύματα στα social media. Αυτό μας δίνει ενέργεια να κάνουμε κι άλλα βίντεο», σημειώνει ο Σπύρος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICKEY 🐹 SKG 🏍💨💨 (@mickeyskg)

Και προσθέτει γελώντας πως πλέον η κοπέλα του ζηλεύει, βλέποντας πως το δίδυμο Mickey και Minnie κάνει θραύση δια ζώσης αλλά και στα social media. Μάλιστα οι δύο φίλοι έχουν σκοπό να φτιάξουν και άλλα καλύμματα και να πάνε σε παραπάνω πόλεις. Η Αθήνα βρίσκεται στα σχέδιά τους αλλά και η Κέρκυρα, η γενέτειρα του Σπύρου. Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα, στα σχέδια βρίσκεται και η δημιουργία καλυμμάτων σε στιλ Αγίου Βασίλη. Ο Σπύρος είναι ράφτης και διατηρεί κατάστημα επιδιορθώσεων ρούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οπότε θα το αναλάβει προσωπικά.

@mickeyskg #τσιμισκη #aha #you #mi #mickeymouse #greecetiktok #skg #viral #pov #foryougreece #thessaloniki #mickeskg #trend #foryou #gsxrk6 #foryougr #θεσσαλονικη #instagram #tiktok#frinds #tiktoklongs #t #παιδάκια #τριανταφυλλος ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Ο Γιάννης υπογραμμίζει από την πλευρά του ότι μέσα από τις εμφανίσεις τους και την επαφή με τον κόσμο, θέλουν να προσφέρουν απλόχερα το χαμόγελο. Επίσης σκέφτονται να περάσουν μέσα από τη δράση τους μηνύματα σχετικά με την αλληλοβοήθεια, τον σεβασμό απέναντι στους άλλους και την κοινωνική ευαισθησία. «Όταν ξεκινήσαμε θέλαμε να σπάσουμε τη ρουτίνα με το κράνος και να γελάσουμε λιγάκι. Όμως τώρα θέλουμε να περάσουμε και το μήνυμα ότι είναι εύκολο να κάνεις τους ανθρώπους να χαμογελάσουν. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι τη χαρά», όπως επισημαίνει ο νεαρός στην Karfitsa.gr.

Όταν τους συναντούν μικροί και μεγάλοι στο δρόμο σταματούν για φωτογραφίες και τους κάνουν θετικά σχόλια. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι και ο γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης φωτογραφήθηκε με τον Mickey.

Τα δημοφιλή τους στέκια είναι η Τσιμισκή, η Εγνατία και ο Λευκός Πύργος αλλά κατά καιρούς εμφανίζονται και σε άλλα σημεία. Όπως αναφέρει ο Σπύρος, όταν βρέθηκαν στην πλατεία του Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγα λεπτά γέμισε κόσμο το σημείο για χορό και φωτογραφίες. Πάντως ενημερώνουν το κοινό τους μέσω της Karfitsa.gr ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουν περισσότερες εκπλήξεις στις εμφανίσεις τους. Οπότε αν τύχει να τους δείτε στο δρόμο, μη διστάσετε να τους χαιρετήσετε.

Tags: Must ReadΘεσσαλονίκη
Share246Tweet154Send

Σχετικά Άρθρα

Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

Πώς η ΤΝ μπορεί να συνεισφέρει στις υπηρεσίες ύδρευσης – Η τιμολόγηση και η ποιότητα του νερού στο επίκεντρο (ΦΩΤΟ+Video)

Οι προοπτικές που ανοίγονται στις υπηρεσίες των ΔΕΥΑ από την επιστημονική και την τεχνολογική εξέλιξη προς όφελος των καταναλωτών, η...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
11/05/2026
Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

The Comic Con 10: Η «καρδιά» της ποπ κουλτούρας χτυπά στη ΔΕΘ – Πλήθος επισκεπτών, λαμπεροί καλεσμένοι (ΦΩΤΟ+Video)

Κόμικς, εργαστήρια, καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εικονογράφοι, πλήθος εκθετών και συμμετεχόντων. Η 10η διοργάνωση του The...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
10/05/2026
Next Post
Για έναν ακόμη χρόνο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Φλώρος – Οι νέοι αρχηγοί σε ΓΕΣ και ΓΕΝ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για 28η Οκτωβρίου: Πηγή έμπνευσης ο αγώνας των προγόνων μας

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa