Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με το κυκλοφοριακό και τις ελλιπείς θέσεις πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάποιοι… πονηρεμένοι οδηγοί βρίσκουν τη λύση στην κρίση αδιαφορώντας για την εικόνα της πόλης.
Συγκεκριμένα, στην διασταύρωση των οδών Βαλαωρίτου και Τανταλίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας οδηγός βρήκε την ευκαιρία να παρκάρει πάνω σε ένα πρώην παρτέρι.
Το σημείο που μάλλον κάποτε αποτελούσε μικρό χώρο πρασίνου τώρα έχει καταλήξει θέση παράνομης στάθμευσης με την ανοχή της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Μπορεί ο δήμος να μη φύτεψε τόσο καιρό λουλούδια στο σημείο, αλλά ο οδηγός του συγκεκριμένου ΙΧ κατάφερε να «φυτέψει» το όχημά του.
Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook «Σωματείο Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης»:



