Το οριστικό σφράγισμα γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι υπηρεσίες του κεντρικού δήμου μετά από συνεχείς παραβάσεις για ηχορύπανση.
Το λουκέτο στην επιχείρηση, όπου θα εμφανιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, Πάολα, μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη, θα μπει από την Τρίτη, 11 Ιουνίου.
Πρόκειται για κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται επί της οδού Γεωργ.Ανδρέου, στην περιοχή του Μύλου, για το οποίο υπήρχαν και πολλά παράπονα από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης για απίστευτη φασαρία κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η πρεμιέρα του σχήματος έγινε στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις πραγματοποιούνταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. «Θέλω να πω στους πολίτες της Β’ δημοτικής κοινότητας ότι το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής δεν περιορίζεται μόνο στην καθαριότητα. Επεμβαίνουμε καθημερινά στο θέμα της αστυνόμευσης, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, για να εμπεδωθεί το κλίμα ασφάλειας στους κατοίκους που είναι γύρω από τη Γιαννιτσών. Επεμβαίνουμε σε καταστήματα που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι λειτουργούν παρανόμως και θα κλείσουν» είχε αναφέρει λίγα 24ωρα νωρίτερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.


