ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν -Τι είπε ο Τζο Μπάιντεν

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
03/10/2024
Διεθνή
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν -Τι είπε ο Τζο Μπάιντεν

Related Post

Ο Τραμπ μετέτρεψε την απόπειρα εναντίον του σε πολιτικό επιχείρημα

Ξεκίνησε η δίκη του Άσαντ

Ιράν: Παγώνει τις συνομιλίες για τα πυρηνικά μέχρι να επιλυθεί η κρίση στα Στενά του Ορμούζ

Κόουλ Τόμας Άλεν: Πανέξυπνος αλλά και προβληματικός ο νεαρός δράστης της επίθεσης στο δείπνο του Σαββάτου

Ένα χτύπημα του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν δεν θα είχε την υποστήριξη των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν.

Με τη Μέση Ανατολή κυριολεκτικά εν βρασμώ, τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ να συνεχίζονται και τα σενάρια να οργιάζουν για την απάντηση του Τελ Αβίβ στο Ιράν, οι ΗΠΑ φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν τη στάση τους ως προς κάποιες παραμέτρους του χτυπήματος.

Ο Τζο Μπάιντεν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, καθώς ταξίδευε με το Air Force One προς τις πληγείσες περιοχές του τυφώνα Helene, αν θα υποστήριζαν οι ΗΠΑ οποιοδήποτε ισραηλινό χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. «Η απάντηση είναι όχι», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Είναι σαφές ότι ο Μπάιντεν λέει στην ισραηλινή ηγεσία ότι οποιαδήποτε επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν είναι εκτός ορίων.

Είπε επίσης ότι είχε μιλήσει με άλλους παγκόσμιους ηγέτες σε τηλεδιάσκεψη της G7 και ότι το Ισραήλ θα πρέπει να απαντήσει «αναλογικά».

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι θα επιβληθούν περισσότερες κυρώσεις στο Ιράν.

Το BBC αναφέρει ότι «η αίσθηση είναι μέχρι στιγμής ότι η ισραηλινή απάντηση δεν είναι άμεσα επικείμενη, ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τα αντίποινα, αλλά εξακολουθούν να προτρέπουν σε αυτοσυγκράτηση -τουλάχιστον σε βαθμό που να προσπαθούν να αποτρέψουν μια περαιτέρω ιρανική αντεπίθεση».

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Ισραήλ στον Λίβανο.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές θα συνεχιστούν και οι Λιβανέζοι που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στο νότιο τμήμα της χώρας δεν πρέπει να επιστρέψουν, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός στο Telegram.

Τα χθεσινά χτυπήματα έφθασαν μέχρι το κέντρο της Βηρυτού.

Μια δυνατή έκρηξη ακούστηκε τα μεσάνυχτα και το κτίριο που επλήγη ήταν στη συνοικία Μπατσούρα, κοντά στο λιβανέζικο κοινοβούλιο -η πρώτη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε την καρδιά της πρωτεύουσας σε αυτή τη σύγκρουση.

Οι εικόνες από τα επακόλουθα έδειχναν μια πολυκατοικία με σοβαρές ζημιές, με τον πρώτο όροφο να έχει καταστραφεί εν μέρει.

Η Νταχιέ, προπύργιο της Χεζμπολάχ στη νότια Βηρυτό, δέχθηκε επίσης επίθεση. Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε νέες εντολές εκκένωσης για αρκετές περιοχές της περιοχής, λέγοντας ότι θα στοχεύσει εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ.

Στο νότιο τμήμα της χώρας, υπήρχαν ενδείξεις ότι το Ισραήλ ετοιμαζόταν να επεκτείνει τη χερσαία εισβολή του, με την αποστολή περισσότερων στρατευμάτων στα σύνορα χθες.

Λιβανέζοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ -240 ρουκέτες από τον Λίβανο χθες
Χθες, περισσότερες από 240 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τον νότιο Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF).

Και τα πυρά ρουκετών φαίνεται να συνεχίζονται, με προειδοποιητικές σειρήνες σε τουλάχιστον τέσσερις περιοχές στο βόρειο Ισραήλ σήμερα το πρωί, αναφέρουν οι IDF στο Telegram.

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Ο Τραμπ μετέτρεψε την απόπειρα εναντίον του σε πολιτικό επιχείρημα
Διεθνή

Ο Τραμπ μετέτρεψε την απόπειρα εναντίον του σε πολιτικό επιχείρημα

Το σμόκιν του Ντόναλντ Τραμπ φαινόταν ακόμα φρεσκοσιδερωμένο όταν ανέβηκε στο βήμα του Λευκού Οίκου το Σάββατο το βράδυ, λιγότερο...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
27/04/2026
Συρία: Έκκληση Άσαντ στον ΟΗΕ για βοήθεια μετά τον σεισμό
Διεθνή

Ξεκίνησε η δίκη του Άσαντ

Χθες, Κυριακή, ξεκίνησε η δίκη του ανατραπέντα προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και άλλων προσωπικοτήτων του περιβάλλοντός του σε...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
27/04/2026
Next Post

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa