ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Φλώρινα: Χωρίς άδεια λειτουργούσε το ξενοδοχείο όπου δηλητηριάστηκαν 14 άτομα από μονοξείδιο του άνθρακα

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
27/10/2024
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Καρδίτσα: Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Related Post

Κοζάνη: Τον «τσίμπησαν» για όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτικά

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Θεσσαλονίκη: Διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση σε 19χρονο και 48χρονο

Μία τιμή στον Παναγιώτη Σπύρου που, ίσως, άργησε!

Χωρίς άδεια για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται πως λειτουργούσε το ξενοδοχείο όπου έγινε η διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στο Λιμνοχώρι Φλώρινας.

Λίγες ημέρες πριν, το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ (Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού) Κοζάνης βεβαίωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanimedia.gr.

Η ιδιοκτήτρια εταιρία φέρεται να είχε υποβάλει αναληθή στοιχεία για την αίτηση άδειας λειτουργίας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε η ίδια η προϊσταμένη Γέσθη Χατζηλιάδου, με κοινοποίηση σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ενήμερη για το θέμα είναι και η Π.Ε. Φλώρινας, όπως τόνισε στο Kozanimedia ο αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Τάσκας, σημειώνοντας πως κλιμάκιο του υγειονομικού επισκέφθηκε την ξενοδοχειακή μονάδα και ήταν κλειστή, χωρίς δυνατότητα ελέγχου.

Το χρονικό της δηλητηρίασης στο ξενοδοχείο της Φλώρινας

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10), όταν οι ένοικοι του ξενοδοχείου, που είχε κάνει εγκαίνια μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένιωσαν δυσφορία ευρισκόμενοι στα δωμάτια τους. Μάλιστα κάποιοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λιποθύμησαν λόγω των αναθυμιάσεων που προκλήθηκαν από διαρροή αερίου στο σύστημα θέρμανσης του ξενοδοχείου.

Ζευγάρι που βρισκόταν στο ξενοδοχείο ανέφερε στην ΕΡΤ πως άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και είχε ζαλάδες, ωστόσο αποφάσισε να ανοίξει την μπαλκονόπορτα με αποτέλεσμα να νιώσουν καλύτερα.

Σε σοβαρή κατάσταση ένας 48χρονος

Από τους 14 ενοίκους που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ο ένας είναι σε σοβαρά κατάσταση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Ο 48χρονος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας όπου διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κοζάνης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ η κατάσταση του 48χρονου είναι κρίσιμη (12.20 μ.μ.). Ο 48χρονος είχε πάει με την σύζυγό του για τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Φλώρινας και διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων ατόμων που νοσηλεύονται

Την ίδια ώρα, οι δύο από τους τέσσερις που νοσηλεύονται στην χειρουργική κλινική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας αναμένεται να πάρουν μέσα στην ημέρα εξιτήριο, ενώ οι άλλοι δύο θα παραμείνουν προληπτικά για νοσηλεία, μέχρι οι γιατροί να εξετάσουν εκ νέου το απόγευμα τα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας τους.

Εννέα άτομα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Φλώρινας.

«Νομίζαμε ότι είναι τροφική δηλητηρίαση»
Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που μίλησε στο ΕΡΤNews, ανέφερε ότι αρχικά θεώρησαν πως πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, αλλά άνοιξαν τα παράθυρα και αισθάνθηκαν καλύτερα. Ένα άλλο ζευγάρι πάλι, είπε πως από νωρίς το βράδυ αισθανόταν περίεργα και εκδήλωσαν κάποια συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο 48χρονος από την Πάτρα με την σύζυγο του, η Πυροσβεστική έσπασε από έξω τα παντζούρια καθώς και τα τζάμια που ήταν κλειστά και εισήλθαν στο δωμάτιο.

Συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη για παράβαση του ποινικού κώδικα περί σωματικής βλάβης και σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της διαρροής έχει αναλάβει το Α.Τ Αμυνταίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άντρας για σφαγή αρνιού στο Σέιχ Σου
Κοινωνία

Κοζάνη: Τον «τσίμπησαν» για όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτικά

Συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κοζάνη ένας 29χρονος, μετά από έρευνα χθες το απόγευμα στην οικία του, για παραβάσεις της νομοθεσίας...

Αναρτήθηκε από Γιώργος Μυλωνάς
01/05/2026
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 17χρονη λόγω μέθης
Θεσσαλονίκη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 59χρονη βρέθηκε νεκρή με ζώνη στον λαιμό

Μια σοκαριστική υπόθεση εκτυλίσσεται στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς μια 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις...

Αναρτήθηκε από Γιάννης Κοντογεώργος
30/03/2026
Next Post
Οι Ανταγωνιστές: Η νέα σειρά στο Disney+ μόλις κυκλοφόρησε

Οι Ανταγωνιστές: Η νέα σειρά στο Disney+ μόλις κυκλοφόρησε

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa