Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συναντώνται τρία χρόνια μετά την προηγούμενη κατ’ ιδίαν επίσημη συνάντησή τους.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 12:00 με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Στο τετ-α-τετ που πραγματοποιείται τρία χρόνια μετά την εκλογή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη – ο οποίος πρόσφατα επανεξελέγη – θα τεθούν ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας ενώ είναι ήδη σαφές πως το ζήτημα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας δεν πρόκειται να συζητηθεί, όπως διαρρέουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. Εν τούτοις, σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να συζητήσει εθνικά θέματα και κινήσεις που γίνονται, καθώς και το φορολογικό νομοσχέδιο που οδεύει προς ψήφιση στη Βουλή.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να κάνει αναφορά στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στην καθημερινότητα, στο κράτος δικαίου αλλά και σε προβλήματα όπως το δημογραφικό.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή στις 12:00 το μεσημέρι.




