ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν οι προσφορές ενόψει των χειμερινών εκπτώσεων – Η αποτίμηση των Χριστουγέννων για την αγορά (ΦΩΤΟ)

Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
07/01/2025
Ρεπορτάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0

Related Post

Βίντεο – ντοκουμέντα: Η στιγμή που οι διαρρήκτες στο Δρυμό πέφτουν από μπαλκόνι έξι μέτρων και σφαδάζουν

Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή για το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας – Παραδόθηκε αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα (ΦΩΤΟ+Video)

Μαρμάρινη πλάκα για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα θύματα γυναικοκτονιών στη Νέα Παραλία – Αποκαλυπτήρια παρουσία Αγγελούδη (ΦΩΤΟ+Video)

Σε κόκκινο συναγερμό για την ενδοοικογενειακή βία η Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν οι προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ενόψει της έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων στις 13 Ιανουαρίου.

Ήδη τα καταστήματα άρχισαν να κάνουν προσφορές που ξεπερνούν το 50%, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, μετά το πέρας της περιόδου των Χριστουγέννων, η οποία καταγράφηκε πολύ καλή για την αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ιωάννου εξηγεί στην Karfitsa ότι κινητικότητα αναμένεται, όσον αφορά τις χειμερινές εκπτώσεις, τις δύο πρώτες εβδομάδες, ενώ μετά ατονεί το καταναλωτικό ενδιαφέρον. «Ερχόμαστε μετά από τις γιορτές, όπου ο κόσμος ξόδεψε χρήματα για αγορές. Κινητικότητα περιμένουμε τις πρώτες ημέρες, περί τις δύο πρώτες εβδομάδες, όπου θα λειτουργήσουν τα καταστήματα δύο συνεχόμενες Κυριακές. Μετά όλο αυτό “ξεφουσκώνει”», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Συμπληρώνει μάλιστα πως γι’ αυτό τον λόγο πολλοί επαγγελματίες θεωρούν μεγάλη την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων. «Δεν ξέρουμε αν έχει νόημα να έχουμε εκπτώσεις μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, δηλαδή ενάμιση μήνα. Ο καταναλωτής έρχεται τις πρώτες ημέρες για να βρει αυτό που θέλει. Μετά “σπάνε” οι κωδικοί, δεν υπάρχουν όλα τα νούμερα», όπως επισημαίνει.

Τα τοπικά καταστήματα αναμένεται να κάνουν μεγάλες εκπτώσεις, ενώ ο ΕΣΘ συνιστά στο κοινό έρευνα αγοράς και προσοχή κατά την αναζήτηση των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν.

«Όταν πηγαίνουν να αγοράσουν κάτι, οι καταναλωτές πρέπει να είναι βέβαιοι αφενός ότι το χρειάζονται και αφετέρου ότι η τιμή του είναι πραγματικά εκπτωτική. Συνιστούμε επίσης να ξεκινούν από τα καταστήματα της γειτονιάς τους, όπου υπάρχει άμεση επαφή και γνωρίζουν σε τι τιμές πουλάνε οι επαγγελματίες. Ο καθένας θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επισημαίνει στην Karfitsa.

Αναφορικά με τα τοπικά καταστήματα, σε αντιδιαστολή με τις μεγάλες αλυσίδες, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΘ τονίζει ότι οι επαγγελματίες της πόλης προσφέρουν αμεσότερη επαφή, ποιοτικά προϊόντα και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες, ενώ υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις προσωπική σχέση με τον υπάλληλο ή τον επιχειρηματία της γειτονιάς. «Οι περιφερειακές αγορές, όπως της Τούμπας, της Καλαμαριάς, του Ευόσμου, είναι πολύ δυνατές», τονίζει.

Τα τοπικά καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης είχαν έντονη κινητικότητα την περίοδο των Χριστουγέννων, σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις στα πέριξ. Πολύ θετικός σε αυτή την περίπτωση ήταν ο παράγοντας του μετρό Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της λειτουργίας του έδρασε καταλυτικά για την κίνηση από και προς το κέντρο τις ημέρες των γιορτών, όπου μάλιστα όλα τα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, η επιβίβαση ήταν δωρεάν.

Σημειώνεται ότι οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο, τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά τις δύο πρώτες Κυριακές των εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 και 26 Ιανουαρίου 2025, με προτεινόμενο ωράριο 11.00 – 18.00.

Θεσσαλονίκη: Γεμάτη η αγορά του κέντρου για ψώνια πριν τα Χριστούγεννα – Καταλυτικός ο παράγοντας μετρό (ΦΩΤΟ)
Tags: Θεσσαλονίκη
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

Βίντεο – ντοκουμέντα: Η στιγμή που οι διαρρήκτες στο Δρυμό πέφτουν από μπαλκόνι έξι μέτρων και σφαδάζουν

Σοκάρουν τα βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Karfitsa και αποτυπώνουν τις στιγμές που ακολούθησαν μετά από την...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
22/11/2025
Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή για το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας – Παραδόθηκε αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα (ΦΩΤΟ+Video)

Σε νέα εποχή εισέρχεται το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα....

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
22/11/2025
Next Post

Η άγνωστη αιτία που η θερμοκρασία έπεσε δραματικά το 1831

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
14/11/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa