Με το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League να κρέμεται από μια κλωστή, ο Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επιχειρεί να βρει τη χρυσή τομή, αλλά χωρίς τη συμμετοχή όλων των βασικών παικτών – οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Τετάρτης (4/6), αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ο ΕΣΑΚΕ, μέσω του προέδρου Μιχάλη Μελή και του Γενικού Διευθυντή Ευθύμη Ρεντζιά, συναντήθηκε ήδη με τον υπουργό, παρουσιάζοντας την ξεκάθαρη βούληση των ομάδων και του Δ.Σ. να ολοκληρωθεί η σεζόν εντός παρκέ και όχι σε αίθουσες συμβουλίων ή δικαστηρίων.
Τα «όχι» της μιας πλευράς και οι εκκλήσεις της άλλης, πάντως, προοιωνίζονται θερμές εξελίξεις, ενώ το πολιτικό βάρος του Βρούτση καλείται να λειτουργήσει ως καταλύτης, πριν το μπάσκετ μας χάσει άλλη μια μάχη εκτός αγωνιστικού χώρου.




