Το αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Αμούρ
Όλοι οι επιβάτες του επιβατικού αεροσκάφους An-24 που κατέπεσε στη Ρωσία κοντά στη πόλη Τίντα έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία των επιχειρησιακών υπηρεσιών που αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η άτρακτος του επιβατικού αεροσκάφους εντοπίστηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Τίντα. Υπάρχουν ενδείξεις πυρκαγιάς στον τόπο του ατυχήματος, σύμφωνα με το τοπικό Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων.
Το αεροσκάφος εντοπίστηκε από ελικόπτερο Mi-8 της Ρωσικής Υπηρεσίας Αερομεταφορών. Οι διασώστες βρίσκονται καθ’ οδόν προς τον τόπο του ατυχήματος. Η Κεντρική Διεύθυνση του Υπουργείου Έκτακτων Αναγκών της Ρωσίας για την περιοχή του Αμούρ έχει ανοίξει μια γραμμή επικοινωνίας.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη Βασίλι Ορλόφ, ενδέχεται να υπήρχαν 43 επιβάτες στο αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένων 5 παιδιών. Επιπλέον, υπήρχαν πιθανώς 6 μέλη πληρώματος στο An-24.
«Έχουν κινητοποιηθεί όλες οι απαραίτητες δυνάμεις και μέσα για την αναζήτηση του αεροσκάφους», έγραψε στο Telegram. Το υπουργείο έκτακτων αναγκών υπολόγισε τον αριθμό των επιβατών σε περίπου 40, δηλαδή κάπως χαμηλότερο.