ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Ξέσπασμα Καλλιάνου για την κακοκαιρία που… δεν θα έρθει

Ελεάνα Ζαμπάρα Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
14/10/2025
Ελλάδα
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Καιρός: Συννεφιά και ομίχλη με κοντομάνικα λίγο πριν φύγει ο μήνας – Προειδοποίηση μετεωρολόγων για νέα ψυχρή εισβολή

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος δηλώνει πως η «βαρυχειμωνιά» και ο «καθαρός» χειμώνας που κάποιοι προέβλεψαν δεν θα έρθει τις επόμενες ημέρες.  

Ο γνωστός μετεωρολόγος ξέσπασε κατά αυτών που σπεύδουν να προαναγγείλουν κακοκαιρίες και βαρυχειμωνιές ξεκαθαρίζοντας πως η εβδομάδα θα κυλήσει με πολύ ήπιο καιρό, στο ίδιο μοτίβο που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Θερμοκρασίες στους 23-25°C τα μεσημέρια, με μια ψυχρούλα τα βράδια και νωρίς το πρωί η οποία όμως είναι απολύτως λογική για τα μέσα Οκτωβρίου. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν λίγες περισσότερες βροχές, κυρίως στα δυτικά και δευτερευόντως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Όμως, πρόκειται για πολύ ήπια φαινόμενα.

Στην ανάρτησή του αναφέρει στη συνέχεια: «Είμαι σίγουρος, και να είστε και εσείς, σε λίγες μέρες θα ξαναεμφανιστούν, διψασμένοι για προσοχή, ανίκανοι να νιώσουν ντροπή, αδιάφοροι για την αναστάτωση και τον φόβο που προκαλούν στους πολίτες.

Γιατί, βλέπετε, ο ναρκισσιστής δεν ντρέπεται ποτέ, επαναλαμβάνει τον εξευτελισμό του με καμάρι, αρκεί να ακουστεί ξανά το όνομά του».

Related Post

Ένα νέο πάρκο τσέπης στην Άνω Πόλη – Ακόμη εννέα μέχρι το τέλος του 2026 στο δήμο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+Video)

Θεσσαλονίκη: Μια… άδεια βαλίτσα προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας

Ποινή φυλάκισης ογκολόγου για «φακελάκι»

Φοινικούντα: Συνελήφθη ο δράστης της διπλής δολοφονίας

Αναλυτικά η ανάρτηση του μετεωρολόγου:
«Καλή εβδομάδα, αγαπημένες μου φίλες και φίλοι!

 
Περιμένατε έντονο κρύο τις αμέσως επόμενες ημέρες; Δεν θα έρθει μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας που μπορούμε να δούμε προγνωστικά!
Περιμένατε βαρυχειμωνιά, όπως γράφτηκε και ειπώθηκε από πολλούς; Δεν θα έρθει!
Περιμένατε “καθαρό” χειμώνα με χιόνια όχι μόνο στα βουνά, όπως κάποιοι ψευδώς διέσπειραν; Δεν θα έρθει!
Μετά από 10 ή 15 μέρες, δεν ξέρει κανείς, όμως για τις επόμενες ημέρες να είστε ήρεμες/ήρεμοι.

Η εβδομάδα που ξεκινά θα κυλήσει με πολύ ήπιο καιρό, στο ίδιο μοτίβο που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Θερμοκρασίες στους 23-25°C τα μεσημέρια, με μια ψυχρούλα τα βράδια και νωρίς το πρωί η οποία όμως είναι απολύτως λογική για τα μέσα Οκτωβρίου.

Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν λίγες περισσότερες βροχές, κυρίως στα δυτικά και δευτερευόντως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Όμως, πρόκειται για πολύ ήπια φαινόμενα.

 
Συμπέρασμα:

 
Οι δραματοποιοί των προγνώσεων, εκείνοι δηλαδή που σπεύδουν να προαναγγείλουν κακοκαιρίες και βαρυχειμωνιές για να τραβήξουν βλέμματα, ξαναμπήκαν στα καβούκια τους. Δεν έχουν το σθένος να παραδεχθούν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, άλλοτε από άγνοια, άλλοτε από ναρκισσιστική ανάγκη αυτοπροβολής.

Είμαι σίγουρος, και να είστε και εσείς, σε λίγες μέρες θα ξαναεμφανιστούν, διψασμένοι για προσοχή, ανίκανοι να νιώσουν ντροπή, αδιάφοροι για την αναστάτωση και τον φόβο που προκαλούν στους πολίτες.

Γιατί, βλέπετε, ο ναρκισσιστής δεν ντρέπεται ποτέ, επαναλαμβάνει τον εξευτελισμό του με καμάρι, αρκεί να ακουστεί ξανά το όνομά του.

Όπως εκείνοι που, ενώ έχουν ήδη καταρριφθεί δημόσια, ανεβαίνουν πάλι στο ίδιο βήμα, με το ίδιο θράσος, για να πουν τα ίδια ψεύδη, πιστεύοντας πως η αλαζονεία μπορεί να μεταμφιεστεί σε κύρος.

Ή σαν εκείνους που, ενώ έχουν γελοιοποιηθεί από τις κακές συμπεριφορές τους, στέκονται ξανά μπροστά στον φακό, με το ίδιο χαμόγελο, νομίζοντας πως αν επαναλάβουν αρκετές φορές το ψέμα τους, ίσως κάποτε γίνει αλήθεια.

Και τελικά, το μόνο που καταφέρνουν όλοι αυτοί, είναι να μοιάζουν με ηθοποιούς που επιμένουν να παίζουν την ίδια αποτυχημένη παράσταση, σε άδειο θέατρο, ενώ ταυτόχρονα χειροκροτούν μόνοι τους τον εαυτό τους κραυγάζοντας με μανία ότι είναι μοναδικοί, κραυγές οι οποίες αντιλαλούν σε όλες τις άδειες καρέκλες του θεάτρου.

Και κάπως έτσι, η ανευθυνότητα και ο ναρκισσισμός γίνεται συνήθεια και η αυτοπροβολή αυτοσκοπός, σε μια εποχή που η υπευθυνότητα και η γνώση θα έπρεπε να είναι η μόνη πυξίδα».

Tags: ΚΑΙΡΟΣκακοκαιρία
Share214Tweet134Send

Σχετικά Άρθρα

Ένα νέο πάρκο τσέπης στην Άνω Πόλη – Ακόμη εννέα μέχρι το τέλος του 2026 στο δήμο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+Video)
Θεσσαλονίκη

Ένα νέο πάρκο τσέπης στην Άνω Πόλη – Ακόμη εννέα μέχρι το τέλος του 2026 στο δήμο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+Video)

Μια «ανάσα» πράσινου και αναψυχής απέκτησαν οι κάτοικοι της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, καθώς παραδόθηκε ένα νέο πάρκο «τσέπης» στην...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
14/10/2025
ΗΠΑ: Αθωώθηκαν αστυνομικοί που πυροβόλησαν Αφροαμερικανό
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μια… άδεια βαλίτσα προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας

Τηλεφώνημα για ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
14/10/2025
Next Post
Τέμπη

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η δίκη για τα Τέμπη

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Το ένστικτο αυτών των ζωδίων είναι πάντα σωστό

Ζώδια: Ποια είναι πιθανότερο να ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
06/10/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa