Την ώρα που τα Τρίκαλα θρηνούν για την τραγωδία στο εργοστάσιο μπισκότων «Βιολάντα», έρχονται στο φως εικόνες που φανερώνουν τη ένταση της έκρηξης που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η έκρηξη στις εγκαταστάσεις της «Βιολάντα» ακούστηκε σε πολύ μεγάλη απόσταση ενώ όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το trikalaopinion, ο ουρανός φωτίστηκε και η νύχτα έγινε μέρα!
Πρόκειται για εικόνες από κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στην Αγία Κυριακή.
Η κάμερα που κατέγραψε το βίντεο λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/1/26), είναι σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το εργοστάσιο που έγινε η τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα».
Αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται και από άλλη κάμερα, σε διαφορετικό σημείο, επίσης κοντά στο εργοστάσιο.
Οι άνθρωποι που ζουν κοντά στην περιοχή που έγινε το κακό, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, χωρίς και εκείνοι να μπορούν να φανταστούν, το μέγεθος της τραγωδίας.




