Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 28χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, που είχε τραυματιστεί στο πολύνεκρο τροχαίο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Ο νεαρός βρισκόταν σε καλή κατάσταση και κρίθηκε ότι μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή του εκτός νοσοκομείου.
Την ίδια ώρα ο δεύτερος επιζών ένας 20χρονος, επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και νοσηλεύεται στην Α’ χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη νευροχειρουργική μονάδα, με κακώσεις εγκεφάλου και αιμάτωμα μέτριας βαρύτητας. Όπως δήλωσε ο χειρουργός και διευθυντής ΕΣΥ, Κώστας Φουρτούνης, δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση ούτε νοσηλεία σε ΜΕΘ, αλλά παρακολουθείται στενά για τυχόν αλλαγές στην κλινική του εικόνα. Οι ζωτικές του λειτουργίες είναι φυσιολογικές, ενώ ο 20χρονος παρουσιάζει μετατραυματική αμνησία και δεν έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος.
Την ίδια ώρα, ο τρίτος τραυματίας, 20 ετών κι αυτός, παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, αποσωληνώθηκε μετά το χειρουργείο που έγινε για την αντιμετώπιση οιδήματος στον αυχένα. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη και η παρακολούθησή του συνεχίζεται.




