Αλλοδαποί μετέφεραν οκτώ παράτυπους μετανάστες και τους οδηγούσαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, σε υπόθεση παράνομης προώθησης μεταναστών και παροχής καταλύματος.
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 30, 38, 27 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, προώθηση πολιτών τρίτων χωρών εκ κερδοσκοπίας με κίνδυνο ζωής, παροχή καταλύματος για απόκρυψη μη νόμιμων αλλοδαπών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια.
Χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο. Στο όχημα βρίσκονταν οκτώ αλλοδαποί, εκ των οποίων δύο στο χώρο αποσκευών, χωρίς έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παράτυποι μετανάστες επρόκειτο να μεταφερθούν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου τους ανέμεναν τα υπόλοιπα τρία μέλη της ομάδας. Κατά τη σύλληψη, δύο από αυτά προέβαλαν αντίσταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.




