ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Καλαμαριά: Στη φυλακή και ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη για το φονικό μαχαίρωμα

Τι είπε στην απολογία του

Γιώργος Μυλωνάς Αναρτήθηκε από Γιώργος Μυλωνάς
03/04/2026
Ελλάδα, Θεσσαλονίκη
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Ανατριχιαστικά μηνύματα μετά τη δολοφονία του Κλεομένη στην Καλαμαριά: «Έσφαξαν Τούρκο – Μακάρι να πεθάνει» (Video)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 21 ετών φίλος του Κλεομένη που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο, το βράδυ της 12ης Μαρτίου, στην Καλαμαριά.

Είναι το τρίτο πρόσωπο που παίρνει το δρόμο για τις φυλακές για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο φαίνεται να συνδέεται με οπαδικές διαφορές. Είχε προηγηθεί η προσωρινή κράτηση του 23χρονου κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με θύμα τον 20χρονο Κλεομένη, κι ενός ακόμη φίλου του παθόντα, ηλικίας 19 ετών.

Ο 21 ετών κατηγορούμενος πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία και απολογήθηκε για τις πράξεις της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης (σε βαθμό κακουργήματος), της συμμορίας και της κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη (με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ο συγκεκριμένος νεαρός κινήθηκε στη γραμμή που ακολούθησε ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του. Φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στην Καλαμαριά, συνοδεύοντας τον Κλεομένη, επειδή ο 20χρονος φίλος του ήθελε να συναντήσει ένα πρόσωπο (τον 23χρονο, κατά τη δικογραφία) το οποίο ορμώμενο από οπαδικά κίνητρα «πείραζε» νεαρούς και ανήλικους.

Related Post

Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και άνθρωποι

Το β’ ημίχρονο τώρα ξεκινάει…

Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά στο Περιβολάκι Λαγκαδά (ΦΩΤΟ+Video)

Ανθρώπινη αμέλεια… πίσω από τις φλόγες

Υποστήριξε δε ότι μετά από λογομαχία απώθησαν τον 23χρονο κι ότι δεν είχαν πάνω τους κάποια αντικείμενα – όπλα. Πρόσθεσε δε, ότι αρχικά αυτός κι ο 19χρονος δεν συνειδητοποίησε ότι ο Κλεομένης δέχτηκε μαχαιριές κι ότι στη συνέχεια τον είδαν να καταρρέει δίπλα στους κάδους επί της οδού Αργοναυτών.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος κατά την απολογία του είχε ισχυριστεί πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση κάτω από το σπίτι του κι ότι τέλεσε την εις βάρος του αποδιδόμενη ανθρωποκτονία σε καθεστώς άμυνας χρησιμοποιώντας στα «τυφλά» το μαχαίρι που είχε πάνω του.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό καλούνται να καταθέσουν μάρτυρες, ενώ η ανακρίτρια φέρεται να ζήτησε από την Αστυνομία να συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να αποτυπωθούν οι κινήσεις- διαδρομές και των δύο πλευρών, πριν αλλά και μετά το φονικό επεισόδιο.

Tags: ΚαλαμαριάΚλεομένηςμαχαίρωμα
Share215Tweet135Send

Σχετικά Άρθρα

Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και άνθρωποι
Απόψεις

Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και άνθρωποι

«Να είναι καλά τα παιδιά που σήκωσαν τα χέρια τους και με έσωσαν». Με αυτά τα λόγια μια 75χρονη ευχαρίστησε...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
11/07/2026
Από σήμερα οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θεσσαλονίκης
Παραπολιτικά

Το β’ ημίχρονο τώρα ξεκινάει…

Εάν μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους, επηρεασμένοι από τους αγώνες του Μουντιάλ που είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα λέγαμε πως και...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
11/07/2026
Next Post
H συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον απερχόμενο Δημήτρη Βαρτζόπουλο

H συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον απερχόμενο Δημήτρη Βαρτζόπουλο














Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa