Εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών προγραμματίζει η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο δράσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου 2026 έως και την Παρασκευή 17 Απριλίου 2026, καθώς και τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2026, με ωράριο από τις 06:30 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι παρεμβάσεις αφορούν αποκλειστικά το παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Κασσανδρείας, και περιλαμβάνουν κοπή και απομάκρυνση βλάστησης, χωρίς καμία επέμβαση στην κύρια οδική αρτηρία.
Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες θα είναι κινητά, ενώ ο χρόνος αποκλεισμού κάθε τμήματος του δρόμου θα είναι περιορισμένος, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όχληση στην κυκλοφορία.
Παράλληλα, όπως επισημαίνεται, έχει υπάρξει συνεννόηση με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την εφαρμογή των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με στόχο την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.



