ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Η κόρη του 89χρονου που σκόρπισε τον τρόμο με καραμπίνα στην Αθήνα τον κατακεραυνώνει (video)

Ελεάνα Ζαμπάρα Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
30/04/2026
Ελλάδα
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Εντοπίστηκε ο 89χρονος ρακοσυλλέκτης σε ξενοδοχείο δίπλα στα ΚΤΕΛ Πάτρας!

Την κακή σχέση με τον 89χρονο πατέρα της, που άνοιξε πυρ με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ και στο Πρωτοδικείο Αθηνών τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους περιέγραψε η κόρη του.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε αρχικά ότι στην ουσία δεν ήταν πατέρας της αλλά αυτός που την έφερε στη ζωή. Απαντώντας στην κριτική ότι δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει όσα συνέβησαν, δηλώνει ότι ουσιαστικά δεν είχαν σχέσεις και ότι είχε να δει τον 89χρονο από το 2022 καθώς «δεν είχα ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα να πω».

«Γύρισε και μου είπε στείλε την κόρη σου στην Ελλάδα ή έλα εσύ στην Ελλάδα, να μείνετε μαζί μου, να σας τα γράψω όλα και εγώ προσωπικά δεν θέλω απολύτως τίποτα και το παιδί μου, λέω, δεν είναι για ξεπούλημα. Και του λέω εγώ στην Ελλάδα δεν έρχομαι. Δεν κάνω εγώ μαζί σου», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια για την περίοδο που μιλούσαν.

Η κόρη του 89χρονου αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου η κόρη της επισκέφθηκε τον παππού της, και εκείνος της έδειξε ένα πιστόλι, το οποίο δεν μπορούσε να καταλάβει εάν ήταν αληθινό.

Περιγράφοντας τον ίδιο σημείωσε ότι ο 89χρονος ήταν «απαιτητικός, δηλαδή απαιτούσε πράγματα τα οποία δεν είχε κερδίσει. Απαιτούσε σεβασμό, απαιτούσε αγάπη και εγώ του το έλεγα συνέχεια, ότι ξέρεις κάτι; Δεν μπορείς να απαιτείς αυτά τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα τα κερδίζεις».

Έλεγε για δαίμονες που τον χτυπάνε τη νύχτα
Απαντώντας για την ψυχική υγεία του πατέρα της σημείωσε ότι ο ίδιος μιλούσε «για δαίμονες, ότι τον δένουν, τον χτυπάνε, ότι τη νύχτα, το βράδυ δεν τον αφήνουνε, ότι τον βάζουν κάτω και δεν μπορεί να κουνηθεί και δεν μπορεί να πάρει ανάσα».

«Εγώ βάφτισα το παιδί μου, περιμέναμε να έρθει, τίποτα, πουθενά. Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω πού είσαι Χριστιανέ μου; Ξέρεις, μου λέει, με σταμάτησαν διάβολοι και να μην έρθω εκεί πέρα. Κάποια στιγμή μου είχε πει, όταν η κόρη μου ήταν μικρή και την είχε πάει στο χωριό του, μας έλεγε ότι την επισκέφθηκαν στον ύπνο της το βράδυ κάτι μυροφόρες να της δώσουν καλή τύχη. Δηλαδή, κάτι παλαβά πράγματα. Και να η κατάληξη ποια είναι τώρα», σημείωσε η ίδια.

Έλεγε χρόνια ότι «θα πάω να τους σκοτώσω»
Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση εάν περίμενε ότι θα μπορούσε να συμβεί όσα έγιναν, η κόρη του 89χρονου τόνισε:

«Μου το ανέφερε χρόνια αυτό. Κάθε φορά που υπήρχε μια συζήτηση, το έλεγε “α, εγώ έχω πάει στο δικαστήριο αυτό και τους στέλνω γράμματα, θα πάρω καραμπίνα και θα πάω να τους σκοτώσω”».

Related Post

Και αντιδήμαρχος και αγρότης

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις για ηχορύπανση

Θεσσαλονίκη: 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για κατασκοπεία- Τι κατέγραφε

«Δεν ήταν δυστύχημα, ήταν έγκλημα»: Ισόβια για τον θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ στα Γιαννιτσά

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κόρη του 89χρονου:
«Κατηγόρησα τον πατέρα μου, που στην ουσία δεν ήταν πατέρας μου.Το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή. Αυτή τη στιγμή κατηγορούμαι εγώ, ότι δεν έκανα κάτι, ότι δεν σταμάτησα κάτι, που στην ουσία όποιον πήγαινε αντίθετα σε αυτά που πίστευε αυτός, ήταν αυτομάτως και εχθρός του και τον έκανε πέρα. Γύρισε και μου είπε στείλε την κόρη σου στην Ελλάδα ή έλα εσύ στην Ελλάδα, να μείνετε μαζί μου, να σας τα γράψω όλα και λέω εγώ προσωπικά δεν θέλω απολύτως τίποτα, και του λέω το παιδί μου δεν είναι για ξεπούλημα. Και του λέω εγώ Ελλάδα δεν έρχομαι. Δεν κάνω εγώ μαζί σου.

Τον πατέρα μου τον έβλεπα κάθε καλοκαίρι. Δεν ήταν αυτό να δεις τον πατέρα σου με λαχτάρα, να πεις ο μπαμπάς μου. Δηλαδή πάντα ήταν οξύθυμος, θα μου φώναζε ή θα μου τραβούσε τα μαλλιά, όπως το έκανε και στην κόρη μου αργότερα και μέσα σε λεωφορείο κιόλας. Όταν με έφερε εδώ πέρα εμένα ο πατέρας μου και με πήρε κάποια στιγμή η μητέρα μου, ήταν χωρισμένοι και η μητέρα μου ξαναπαντρεμένη και με πήρε η μητέρα μου για κάποιο Σαββατοκύριακο, πήγε και της έκανε μήνυση μετά ότι με απήγαγε και την έτρεχε δικαστικώς και αυτά τα παλαβά. Ήταν απαιτητικός, δηλαδή απαιτούσε πράγματα τα οποία δεν είχε κερδίσει. Απαιτούσε σεβασμό, απαιτούσε αγάπη και εγώ του το έλεγα συνέχεια, ότι ξέρεις κάτι; Δεν μπορείς να απαιτείς αυτά τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα τα κερδίζεις.

Εδώ (στην Αμερική) δούλευε σε πολλά εργοστάσια με βίδες. Ήταν πολύ έξυπνος.

Όσο οξύθυμος και να είναι ένας άνθρωπος, δεν κάθεται να λέει τρελά πράγματα. Για δαίμονες, ότι τον δένουν, τον χτυπάνε, ότι τη νύχτα, το βράδυ δεν τον αφήνουνε, ότι τον βάζουν κάτω και δεν μπορεί να κουνηθεί και δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Εγώ βάφτισα το παιδί μου, περιμέναμε να έρθει, τίποτα, πουθενά. Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω πού είσαι, χριστιανέ μου; Ξέρεις, μου λέει, με σταμάτησαν διάβολοι και να μην έρθω εκεί πέρα. Κάποια στιγμή μου είχε πει, όταν η κόρη μου ήταν μικρή και την είχε πάει στο χωριό του, μας έλεγε ότι την επισκέφθηκαν στον ύπνο της το βράδυ κάτι μυροφόρες, να της δώσουν καλή τύχη. Δηλαδή, κάτι παλαβά πράγματα. Και να η κατάληξη ποια είναι τώρα. Έχουμε πέντε ανθρώπους στο νοσοκομείο».

– Περιμένατε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο;

Μου το ανέφερε χρόνια αυτό. Κάθε φορά που υπήρχε μια συζήτηση, το έλεγε «Α, εγώ έχω πάει στο δικαστήριο αυτό και τους στέλνω γράμματα, θα πάρω καραμπίνα και θα πάω να τους σκοτώσω». Τώρα όταν ακούς αυτό δέκα, δώδεκα, δεκαπέντε χρόνια πόσο τα άκουγα και έλεγα δεν, δεν, εντάξει. Αυτό που λένε σκυλί, που γαβγίζει δεν δαγκώνει.

Το 2022, που είχα έρθει κάτω, πήγα στο χωριό να τον δω. Να σας πω κάτι; Και τώρα που είδα κάποιο βίντεο τον λυπήθηκα.

Μακάρι να μπορούσα να έχω προβλέψει το μέλλον και με το έτσι θέλω, να τον πήγαινα εγώ μέσα; Και πάλι, στο τέλος, δεν είχα ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα, να πω, τι θα τον βρω. Εγώ δηλαδή προσωπικά, όταν η κόρη μου πήγε κάτω και μου λέει μαμά μού έδειξε ένα πιστόλι, δεν ξέρω, αν είναι αληθινό. Της λέω παιδάκι μου σήκω φύγε σε παρακαλώ πάρα πολύ και την επόμενη φορά άμα θέλει να σε βρει για καφέ, να σε βρει έξω».

Tags: 89χρονοςΕΦΚΑ
Share223Tweet139Send

Σχετικά Άρθρα

Και αντιδήμαρχος και αγρότης
Θεσσαλονίκη

Και αντιδήμαρχος και αγρότης

Τι σόι αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος θα ήταν εάν στην καθημερινότητά του δεν είχε επαφή με το χώμα; Ο λόγος για τον...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
15/06/2026
Αποφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον σύζυγό της
Βόρεια Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις για ηχορύπανση

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων  για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
15/06/2026
Next Post
Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα ακόμη άτομα για το επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα στα Κουφάλια

Τηλεφώνημα - φάρσα για εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης







Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa