Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονου ημεδαπού από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με υπόθεση αποστολής απειλητικού ηλεκτρονικού μηνύματος για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος φέρεται να είχε αποστείλει τον Μάιο e-mail με το οποίο προειδοποιούσε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο κτήριο της εταιρείας.
Ύστερα από έρευνες και αξιοποίηση στοιχείων από τις αρμόδιες αρχές, ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.
Η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη, ενώ οι αστυνομικές έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον σχηματισμό δικογραφίας για τις προβλεπόμενες από τον νόμο παραβάσεις.




