Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος της Καλαμαριάς.
Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 20χρονου και ενός 42χρονου καθώς και σε βάρος ενός 41χρονου για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις.
Η πρώτη αφορά περίπτωση βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενήλικης αλλοδαπής γυναίκας έπειτα από χορήγηση ναρκωτικών ουσιών ενώ η δεύτερη περίπτωση βιασμού και πορνογραφίας ανηλίκων σε βάρος ανήλικου έπειτα από συνομιλία σε πλατφόρμα γνωριμιών και δια ζώσης συνάντηση.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι πράξεις τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Ιουλίου 2025, σε περιοχές της Καλαμαριάς και του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




