Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 15χρονη σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι, μεταξύ των κόμβων Νεάπολης και Επταπυργίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς ανατολικά.
Όπως έγινε γνωστό, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας της ανήλικης και στην οποία επέβαινε η ίδια, συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο, υπό συνθήκες που ερευνώνται.
η 15χρονη ήταν αθλήτρια ποδοσφαίρουτου ΠΑΟΚ του δικεφάλου, η οποία μάλιστα ανήκει και στην πρώτη ομάδα, γιατί εθεωρείτο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας νεανίδων και θα πήγαινε με τη αποστολή της ομάδας στη Βουλγαρία για φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, κάτι που φυσικά αναβλήθηκε.
Η 15χρονη τελείωσε από την προπόνηση και ήταν μαζί με τον πατέρα της στο μηχανάκι, το οποίο συγκρούσθηκε με απορριμματοφόρο και η άτυχη αθλήτρια του ΠΑΟΚ έμεινε στον τόπο από τη σφοδρή σύγκρουση.
Η ανήλικη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.






