, Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο νέος πρόεδρος

karakostanoglou-dsΜε τις ευλογίες των τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ο δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Γκιουλέκα Βενιαμίν Καρακωστάνογλου φαίνεται πως αναλαμβάνει τη θέση του πρροέδρου της ΕΤ3, όπως εδώ και καιρό έχει γράψει η “Κ”.

Σήμερα στο Electra Palace ο όπου ο Αντώνης Σαμαράς συναντούσε Εβραίους επιχειρηματίες, ο κ. Καρακωνστάνογλου είχε τη δυνατότητα να συστηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και υπεύθυνο για τη δημόσια τηλεόραση, Σίμο Κεδίκογλου.

Τις συστάσεις έκανε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράαογλου ο οποίος γνώρισε τον υπουργό Κεδίκογλου στον Καρακωνστάνογλου.  “Έχετε όλους τους βουλευτές με το μέρος σας και θα το δρομολογήσουμε σύντομα” του είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Σημειώνεται πως νωρίτερα στην είσοδο του ξενοδοχείου έπιναν καφέ οι κκ. Καράογλου, Γκιουλέκας, Ορφανός και Καρακωνστάνογλου. Ίσως τότε να αποφασίστηκε και το ποιος θα κάνει την σύσταση!

Β. Στολ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.