, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Κυρίζογλου…

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 30 Μαρτίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».
Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» στην ομιλία του αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και στάθηκε κυρίως στο νέο πρόγραμμα της Δημοτικής Δράσης καθώς και στους στόχους για το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης για την επόμενη πενταετία.
Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος καταχειροκροτούμενος ανακοίνωσε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.Λ.ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
«Αγαπητοί μου Συνδημότισσες – Συνδημότες
Η Δημοτική περίοδος 2011-2014 βαδίζει προς το τέλος της. Ήταν μια περίοδος τριών ετών μόνον, στην οποία ως δημοτική αρχή προ-γραμματίσαμε τις δράσεις μας, τολμήσαμε στις επιλογές μας, υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας.
Ασκήσαμε μια αυτοδιοικητική πολιτική με αξιοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική συμμετοχή, ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος και δεν συμβιβαστήκαμε σ’ ένα απλό «διαχειριστικό» μοντέλο εξουσίας. Δη-μιουργήσαμε μια μεγάλη συμμαχία με τους πολίτες, εφαρμόσαμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της πόλης μας, καταρτίσαμε μια εξαιρετική δημοκρατική ομάδα, που αγκαλιάστηκε απ’ όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σταθήκαμε απέναντι στη λαίλαπα των δυσμενών για την αυτοδιοίκηση μνη-μονιακών πολιτικών της κεντρικής εξουσίας. Τα-χθήκαμε κατά των μνημονίων και κατά των απολύσεων στους δήμους. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας μαζί με όλους τους δήμους για απόδοση όλων των Στρατοπέδων στην τοπική αυτοδιοίκηση μόνον για χρήσεις κοινής ωφέλειας. Είμαστε υπέρ της διενέργειας δη-μοψηφίσματος με καθαρή θέση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ γιατί το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Εκφράζουμε στα-θερά την αντίθεσή μας στο ενδεχόμενο λειτουργίας του εργοστασίου Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ (Ευκαρπία) με καύση σκουπιδιών για να μην υπάρξει περαιτέρω ατμοσφαιρική ρύπανση.
Σε λίγο καιρό έχουμε δημοτικές εκλογές για την νέα δημοτική περίοδο 2014-2019. Oι συνεργάτες μου και εγώ πήραμε μια απόφαση ευθύνης. Στο-χεύουμε στην υπέρβαση των όποιων προβλημάτων, ανεβάζουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για την ανάδειξη των πραγματικών δυνατοτήτων του τόπου μας. Με θάρρος και ευθύνη παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της παράταξής μας για τη νέα δημοτική περίοδο.
Το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2010, είναι έξω από κομματικές περιχαρακώσεις. Δεν ανακαλύψαμε τώρα, δηλαδή προεκλογικά, τον ανεξάρτητο και τον αδέσμευτο χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης, όπως ορισμένοι. Πάντοτε, από την ίδρυση της παράταξής μας, αυτό πιστεύουμε, αυτό διακηρύσσουμε και αυτό κάνουμε πράξη. Ανήκουμε στο «κόμμα» του λαού του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, διασφαλίζοντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Δημιουργήσαμε ήδη ένα νέο ισχυρό δήμο. Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναπετύχουμε και γι’ αυτό συνεχίζουμε με συνέπεια και ευθύνη. Βάζουμε ψηλούς στόχους γιατί είμαστε αισιόδοξοι και επίμονοι. Μαζί σας χτίσαμε σχέσεις κοινωνικής υπευθυνότητας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Κάναμε πράξη τα οράματα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Όσο εσείς συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε, εμείς συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια να προχωράμε μπροστά, φέρνοντας το μέλλον.
Στο νέο μας πρόγραμμα δεσμευόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα γιατί ξέρουμε να διεκδικούμε, να μην συμβιβαζόμαστε. Αφοσιωμένοι στην αποστολή μας προχωράμε μπροστά υπεύθυνα και σταθερά, εφαρμόζοντας μια πολιτική ανεξάρτητη, αγωνιστική, διαφανή, αποφασιστική και αποτελεσματική, γιατί ο τόπος και οι πολίτες του την αξίζουν.
Αγαπητοί μου, γυρνώντας τη σκέψη μου πίσω, τι να πρωτοθυμηθώ; Σε πολλούς τομείς είδαμε τα όνειρα δεκαετιών να γίνονται πραγματικότητα.
Ποτέ άλλοτε δεν έγιναν τόσα πολλά μέσα σε λίγα χρόνια. Οικόπεδα δε-σμευμένα εδώ και 20 χρόνια έως και 35 χρόνια, που κινδύνευαν να χαθούν είναι στην κυριότητα και την κατοχή του δήμου; Στρατόπεδο Μ.Αλέξανδρος 161 στρέμματα, λωρίδα οικοπέδου «Φιλίππου», οι-κόπεδο πρώην Δασαρχείου δίπλα στο ΙΚΑ Αμπ/πων, οικόπεδο Φιλιππουπόλεως και Κέννεντυ, οικόπεδο ΤΥΠΕΞ 28ης Οκτωβρίου, οικόπεδο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Φιλιππουπόλεως και Καλλιβούλου, οικόπεδο πίσω από Ι.Ν.Αγ.Παντελεήμονα, οικόπεδο ΖΕΝΙΘ Αμπελώνων και Ελευθερίας, οικόπεδο ΚΑΡΑΜΕΛΙΟΥ Πανταζοπούλου 53, οι-κόπεδο και κτίριο ΦΕΣΣΑ Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ και Ακριτών, οικόπεδο πρώην κτιρίων Ομοσπονδίας στην Καζαντζάκη, οικόπεδο στην οδό Αφροδίτης στο Βόσπορο.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ποτέ άλλοτε δεν κατασκευάσθηκαν τόσα νέα διδακτήρια και κοινωνικές-πολιτιστικές δομές:
• 3ο Λύκειο και 2ο – 12ο Δημοτικά σχολεία στο «Φιλίππου».
• Πέντε (5) Νηπιαγωγεία (Καζαντζάκη, Φιλιππουπόλεως και Κέννεντυ, Ευρυπίδου, Βύρωνος).
• 5ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης (Δενδροπόταμος), 4ο Δη-μοτικό Σχολείο Μενεμένης στην οδό Κυριακίδη.
• Ήδη βρίσκονται στο στάδιο της εντός 2-3 μηνών αποπεράτωσης το 11ο (4ο) Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων (28ης Οκτωβρίου – Εθνικής Αντιστάσεως Αμπελόκηποι) και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Με-νεμένης στο Δενδροπόταμο.
• Δρομολογήθηκε η κατασκευή: του 6ου Δημοτικού Σχολ.Μενεμένης (Καζαντζάκη), 4ου Νηπιαγωγείου στο Βόσπορο, 2ου-8ου- 9ου Νη-πιαγωγείων και 5ου Δημ.Σχολ. στους Αμπελόκηπους.
Οι όροφοι στο ΚΑΠΗ Ελευθερίας για αθλητισμό-πολιτισμό, το πολιτιστικό της Μενεμένης, το «Αστρον». Το πολιτιστικό των Αμπελοκήπων το «Καραπάντσιο».
Καινούργιος Βρεφονηπιακός σταθμός στην Καζαντζάκη, καινούργιο ΚΔΑΠ/ΜΕΑ για όλο το δήμο. Είναι γνωστά σε όλους, φαίνονται τα αθλητικά έργα και οι αθλητικές υποδομές που έγιναν αλλά και όσα γίνονται στην ανάπλαση της Δενδροποτάμου (γήπεδα τένις, βόλλεϋ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στηρίξαμε με τις κοινωνικοπρονοιακές μας δομές τον πληθυσμό μας. Αλά και στο υπ’αριθμόν ένα πρόβλημα, που είναι η ανεργία, εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που υπήρξαν και τα τελευταία (3) χρόνια, μέσα από διαφανείς διαδικασίες ΑΣΕΠ, δώσαμε δουλειά σε περισσότερα από 600 άτομα. Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να δρομολογήσει τη χρηματοδότηση προγραμμάτων τουλάχιστον 500.000 ανέργων πριν διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός.
Το εγχείρημα της συνένωσης των δύο δήμων Αμπελοκήπων και Με-νεμένης δεν ήταν εύκολο. Από την πρώτη μέρα συνενώσαμε υπηρεσίες, λειτουργίες και προσωπικό. Επιδιώξαμε την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου με την παροχή ίδιων υπηρεσιών, ίση αντιμετώπιση όλων των περιοχών του δήμου μας. Χωρίς διακρίσεις. Με περισσότερη φροντίδα και ζεστασιά εκεί όπου υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη.
Σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα δημοτικής δράσης 2014-2019, συνεχίζουμε με την Παιδεία στην κορυφή της προσπάθειας.
Η παιδεία του σήμερα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη διαμόρφωση του αύριο. Γι’ αυτό κι εμείς επενδύουμε συνεχώς με πράξεις, με κοσμογονία σχολικών κτιρίων και εγκαταστάσεων.
Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά τους.
Με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Πολιτισμός σημαίνει ήθος, αξίες, πνεύμα, συμμετοχή, δημιουργία, ελευθερία έκφρασης, πειραματισμός. Είναι κοινωνικό κεφάλαιο και αποτελεί ανάχωμα στον κοινωνικό μαρασμό.
Με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
Η νεολαία αποτελεί το δυναμικό αύριο της χώρας. Οι πολιτικές για τους νέους και τις νέες οφείλουν να πηγάζουν πρωταρχικά από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς σ’ αυτή οι νέοι άνθρωποι μεγαλώνουν, διαπλάθουν χαρακτήρα, ωριμάζουν.
Με το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΠΡΑΣΙΝΟ
Η πολιτική προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί κορυφαία επιλογή μας.
Με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Δήμος – Πολίτες: Καθαρή συμμαχία !
Η καθαριότητα αποτελεί προτεραιότητα ενώ η εφαρμογή των δράσεων λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και συνεχώς αυξάνεται ο όγκος των ανα-κυκλούμενων υλικών.
• Δημιουργία σε συνεργασία με άλλους δήμους διαδημοτικού δικτύου διαχείρισης και περαιτέρω εκμετάλλευσης της ανακύκλωσης.
Είμαστε ο πιο καθαρός δήμος με τα πιο φθηνά δημοτικά τέλη και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των εργαζομένων του δήμου και στους περισσότερους πολίτες.
Στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
• Διεκδίκηση αύξησης της κρατικής χρηματοδότησης.
• Κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών μνημονιακών περιορισμών σε οικονομικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.
• Απόδοση των πα-ράνομα παρακρατημένων πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με ένα ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας με πολυϊατρείο, ιατρεία, φυσικοθεραπευτήρια,παι-δικούς σταθμούς, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ/ΜΕΑ, ΚΗΦΗ.
 
Δεν θα αναφερθώ τώρα σε επιμέρους παρεμβάσεις και έργα
στους τομείς της παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού, πρασίνου και περιβάλλοντος, καθαριότητας, οικονομικών και κοινωνικής πολιτικής γιατί περιέχονται στο πρόγραμμά μας που ανακοινώνεται σήμερα και θα αναλυθεί στην προεκλογική περίοδο αλλά θα αναφερθώ στα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ.
• Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η κατασκευή της υπόγειας οδού Μοναστηρίου – Έλλης Αλεξίου – Αγ. Παρασκευής και αντιστρόφως, καθώς επίσης και η υπόγεια διάβαση κάτω από το πασάζο της Αγ. Παρασκευής. Το τμήμα της οδού Αγ. Παρασκευής, από Έλλης Αλεξίου έως Μοναστηρίου θα γίνει πεζόδρομος.
Προϋπολογισμός: 21.156.000,00 €.
• Ολοκληρώθηκε η τροποποίηση της μελέτης βιοκλιματικής ανάπλασης της οδού Μοναστηρίου και βρίσκεται στο τελικό στάδιο τής ένταξής της στο ΕΣΠΑ. Προϋπολογισμός: 5.350.552,00 €.
• Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες και πιέσεις μας, δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε ο κόμβος Κ-16 στην περιοχή της Λαχαναγοράς. Επίσης δημοπρατήθηκαν και ήδη εκτελούνται τα έργα της κατασκευής των ανισόπεδων κόμβων στο τμήμα της δυτικής περιφερειακής οδού. Προϋπολογισμός: 89.500.000,00 €. Έτσι θα λυθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης.
• Εγκρίθηκε πίστωση μέσω ΕΣΠΑ για το έργο ανάπλασης, αναβάθμισης ζώνης πρασίνου, άθλησης και αναψυχής κατά μήκος της Λεωφόρου Δενδροποτάμου. Το έργο ήδη εκτελείται. Προϋπολογισμός: 3.500.000,00 €.
• Συντάσσονται οι μελέτες για τη συντήρηση των κτιρίων του πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του πολιτισμού.
• «ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΙΟ» Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων: Οι εργασίες για την ανέγερσή του συνεχίζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το έργο είναι στο τελικό στάδιο αποπεράτωσης. Προϋπολογισμός: 4.910.462,00 €.
• Συνεχίζεται και είναι στο στάδιο της αποπεράτωσης η κατασκευή του 3ου Δημ. σχολείου στον Αγ. Νεκτάριο. Προϋπολογισμός: 4.950.000,00 €.
• Κατασκευάζεται το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων (πρώην ΤΥΠΕΞ). Θα στεγάσει τα 4ο και 11ο δημοτικά σχολεία, τα οποία συγχωνεύθηκαν. Προϋπολογισμός: 4.808.000,00 €.
• Κατασκευή του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις στο οικόπεδο της οδού Μοναστηρίου (απέναντι από το Grand Hotel), γηπέδου ποδοσφαίρου και του Ι.Ν. Αγίου Πολυκάρπου.
• Εκτέλεση έργων ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) σε σχολεία του δήμου μας (Αμπελόκηποι 5-9ο Νηπιαγωγείο, 4ο-13ο Δημοτικά Σχολεία, 1ο -2ο-4ο Γυμνάσιο, 1ο ΕΠΑΛ-2ο Λύκειο), Μενεμένη: 1ο-4ο Νηπιαγωγεία,1ο Γυμνάσιο και 1ο – 2ο Λύκειο). Εγκρίθηκαν οι μελέτες, ξεκίνησε η δημοπράτηση των έργων για αντικατάσταση λεβήτων, θερμομονώσεων σε δώματα, αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων (τοποθέτηση νέων ενεργειακών και πιστοποιημένων), αντικατάσταση φωτιστικών καλύτερης και οικονομικότερης απόδοσης, τοποθέτηση φωτοβολταίκών ισχύος 10KW). Ο Δήμος μας πρωτοπορεί πανελλαδικά. Προϋπολογισμός: 2.336.537,56 €.
• Αντικατάσταση ρυπογόνων αυτοκινήτων του Δήμου με νέα 19 αντιρρυπαντικής τεχνολογίας αυτοκίνητα. Προϋπολογισμός 2.120.000 ευρώ (ΕΣΠΑ). Το έργο ήδη δη-μοπρατήθηκε και βρίσκεται στο στάδιο ανάδειξης αναδόχου.
• Ανακατασκευή και κάλυψη του καναλιού κατά μήκος του οικισμού Αγίου Νεκταρίου.
• Πεζοδρόμηση των οδών Γ.Χαλκίδη (από πλ. Επταλόφου – Γεννηματά) και Μεγ. Αλεξάνδρου (από Φιλιππουπόλεως έως πλ. Επταλόφου), ύστερα από μελέτη και διαβούλευση με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς.
• Ανάπλαση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Φιλιππουπόλεως και Δαβάκη.
• Ολοκλήρωση του θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έλλης Αλεξίου στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης.
• Κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων είτε στο στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» είτε στην οδό Κυρίμης.
• Επέκταση του σχεδίου πόλης της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και στην περιοχή των Λαχανοκήπων. Εγκρίθηκε από το δήμο μας κι εκκρεμεί στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης (ΟΡΘ).
• Επέκταση του μετρό στην κατεύθυνση Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός – Αμπελόκηποι- Μενεμένη- Εύοσμος- Κορδελιό. Δημοπρατήθηκαν οι μελέτες γεωλογικών ερευνών.
• Εκπόνηση και εφαρμογή νέας διαδημοτικής κυκλοφοριακής μελέτης για ρύθμιση της κυκλοφορίας στο δυτικό τμήμα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο εσωτερικό των δήμων (π.χ. Θ.Χατζίκου Μενεμένη, Γ.Χαλκίδη Αμπελόκηποι κ.λ.π.).
• Συνέχιση των αγώνων για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μα-κεδονίας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) μελετών και εκτέλεση έργων προστασίας και ανάπλασης του δυτικού θαλασσίου μετώπου του Θερμαϊκού κόλπου στα όρια των δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Δέλτα. Αναδείξαμε το πρόβλημα. Τώρα είναι η ώρα υλοποίησης έργων με κονδύλια μέσω του κοινοτικού πλαισίου στήριξης 2014-2020.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»
• Ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού με μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα.
• Δημιουργία εκθεσιακού χώρου.
• Δεντροφύτευση, καλλωπισμός.
• Κοινωνική αξιοποίηση με τη δημιουργία χώρων άθλησης, περιπάτου, παιχνιδιού, ποδηλατόδρομου, χώρων υγιεινής.
• Κιόσκια, παγκάκια.
• Διοργάνωση εκθέσεων βιβλίου, ειδών λαϊκής τέχνης, περιβαλλοντικής εκπ/σης, εκδηλώσεων πολιτισμού.
• Θερινός κινηματογράφος.
• Κυκλοφοριακή αγωγή.
• Ανέγερση νέου Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΖΙΑΚΑ»
Διεκδίκηση της παραχώρησής του στην Τοπική αυτοδιοίκηση και αξιοποίησή του για χρήσεις κοινής ωφέλειας και κοινωνικών υποδομών από κοινού με το δήμο Κορδελιού – Εύοσμου προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών (Αγίου Νεκταρίου – Κορδελιού).
Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα, τους στόχους και την πραγμάτωσή τους. Σας καλούμε σε μια κοινή προσπάθεια και συμπόρευση μαζί μας, όλες και όλους, για να αξιοποιήσουμε το σύνολο των δυνάμεων και δυνατοτήτων μας, για ένα δήμο δυναμικό, για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αξίζει να συμμετέχετε. Μιλάμε με το έργο μας. Μαζί συνεχίζουμε.
Σας ευχαριστώ. Καλή δύναμη και καλό αγώνα για το καλό του τόπου μας.
Και τώρα ανακοινώνουμε ολόκληρο το συνδυασμό μας που έχει παλιούς και νέους υποψήφιους, άνδρες και γυναίκες, επιστήμονες, επαγγελματίες, συνταξιούχους, εργάτες, ανθρώπους της καθημερινής ζωής, του αγώνα και της βιοπάλης.
Καλή δύναμη. Καλό αγώνα για το καλό του τόπου μας».
Δ.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΑΠΑΓΙΟΣ)
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΒΑΪΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΟΥΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΔΟΔΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ)
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)
ΚΑΡΑΜΠΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΥΣΕΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)
ΜΕΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)
ΝΑΤΣΗ ΧΡΥΣΗ (ΧΡΥΣΑ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΒΙΛΗΣ)
ΠΑΝΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΣΧΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΝΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΠΕΤΑΧΤΗ – ΚΙΛΜΠΑΣΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ (ΚΑΡΙΚΑ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΙΩΠΗ ΣΟΦΙΑ
ΣΟΥΡΟΥΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ)
Δ.Σ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΑΡΜΠΑΤΖΑΝΗ-ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΛΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ)
ΚΑΡΕΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΑΓΚΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΤΣΑΒΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΧΑΡΤΟΜΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΛΜΑΖΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ)
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΕΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΣΑΜΨΩΝ (ΑΚΗΣ)
ΚΟΠΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
ΤΣΙΟΡΒΑΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΙΣΜΙΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΔΕΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΑΛΗΚΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΤΖΙΤΖΙΛΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)
ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.