, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κεδίκογλου: Αν κερδίσει ο Τσίπρας στις ευρωεκλογές θα χρεοκοπήσουμε

kedikoglou
 
Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα φέρει την καταστροφή αν κερδίσει στις ευρωεκλογές, εξέφρασε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου στην «Ελευθεροτυπία», όπου μιλά για «εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό».
«Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλης Γλέζος αποκαλύπτει σε σημερινή συνέντευξη του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “θα κάνει εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό για εισοδήματα πάνω από ένα όριο”. Δηλαδή, αναγκαστική δήμευση των καταθέσεων, όπως έγινε στην Κύπρο”», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει, ότι σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων (bank run), κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, και τελικά, χρεοκοπία», τόνισε.
«Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επιδιώκει την καταστροφή για να επιβεβαιωθεί η μιζέρια του… Ο Ελληνικός λαός δεν θα του το επιτρέψει!», σημείωσε.
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.