, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Τι λένε οι γιατροί για την υγεία του γιου γνωστού δημοσιογράφου

entatiki
Το χαμόγελο επιστρέφει σιγά σιγά ξανά στα χείλη των μελών της οικογένειας Ρίζου. Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου, Απόστολος ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα με τη μικρού κυβισμού μηχανή του και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όχι μόνο διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά πριν από δύο ημέρες βγήκε από την Εντατική.
Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε αρκετά γι’ αυτό οι θεράποντες ιατροί έδωσαν το “πράσινο φως” ώστε να μεταφερθεί σε δωμάτιο.
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες τον επισκέφτηκε η αδερφή του Δήμητρα στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και η αντίδρασή του ήταν να της πιάσει τρυφερά το χέρι.
rizos
Όπως είναι αναμενόμενο, από εδώ και πέρα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, με φυσικοθεραπείες που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει στην αρχική κατάστασή του.
Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος φεύγοντας από γήπεδο των νοτίων προαστίων με κατεύθυνση bar – restaurant της περιοχής, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, συγκρούστηκε με μικρή ταχύτητα με διερχόμενο αυτοκίνητο, όμως το γεγονός ότι είχε απροστάτευτο το κεφάλι του (αν και είχε μαζί του κράνος δεν το είχε φορέσει) είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.