, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Εκσυγχρονιστής με πυρά για… εκσυγχρονιστή με φόντο τον ανασχηματισμό(φωτό)

Ουδέτερη στάση επέλεξε να κρατήσει ο Νίκος Μπίστης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Ουτε κρύο , ούτε ζέστη
————————————–
Ουδέποτε έδωσα μεγάλη σημασία στους ανασχηματισμούς. Σε τρεις μέρες ξεχνιούνται. Το σημαντικο ειναι οτι η αλλαγη στο Υπουργείο Οικονομικών ΔΕΝ συνιστά αλλαγή πολιτικής ως προς την βασική κατεύθυνση. Κατα τα αλλα, αυτό πάνω κάτω ειναι το πολιτικό προσωπικό και συτές οι γνωστές ισορροπίες. Αν θελουμε κάτι ριζικά διαφορετικό ,Ελιά, Ποτάμι και λογικοί της ΔΗΜΑΡ ας στρωθούμε να συγκροτήσουμε μια ισχυρή, σύγχρονη Κεντροαριστερά Όλα τα άλλα είναι άχρηστες φλυαρίες και γκρίνιες», έγραψε χαρακτηριστικά.
Για τους γνωρίζοντες, ο Νίκος Μπίστης άφησε αιχμές για τον νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, παρόλο που οι δυο τους προέρχονται από τον εκσυγχρονιστικό χώρο με τον νέο υπουργό Οικονομικών να έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη και τον κ. Μπίστη να έχει διατελέσει στέλεχος των κυβερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

#Tags: Facebook

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.