, Τρίτη
30 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θέλω να με κρίνουν για το έργο μου και όχι για…(video)

stavrinoudi-sodi

Για τις διαστάσεις που πήρε στα ΜΜΕ λόγω της εμφάνισή της στη Βουλή, την ημέρα της ορκωμοσίας της ως βουλευτή της ΝΔ, μίλησε η κα Μαρία Σταυρινούδη Σόδη.

Σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Mega, η νέα βουλευτής της ΝΔ σχολίασε τον σάλο γύρω από την έκφραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος ακούστηκε να λέει “Παναγία μου… Παναγία μου και Χριστέ μου” .

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Ούτε θεωρώ, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ντύσιμό μου, σχολιάστηκε το μαύρισμά μου, όταν δεν έχω πάει καν διακοπές. Υπήρξαν πάρα πολλά… Δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ, στη Βουλή, έστω και σαν επιλαχούσα, θα έρθω», είπε.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια το γεγονός ότι μπήκε στη Βουλή με πολύ λίγες ψήφους, η κα Σταυρινούδη είπε, πως και στο παρελθόν έχει δώσει τις εξετάσεις της στο θέμα των εξελίξεων και των πολιτικών δρώμενων, με καλό αποτέλεσμα και πως το ότι μπαίνει στη Βουλή με 243 ψήφους, δεν είναι ενδεικτικό του εάν κάποιος αξίζει να μπει.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.